Manual del Autónomo Emprendedor (volumen 2)

L’Associació de Joves Empresaris (AJE),  ha portat a terme en els últims mesos una sèrie d’estudis que han donat com a resultat una guia d’assessorament a l’autònom emprenedor.

Amb l’ajuda d’aquesta guia de només 60 pàgines, els autònoms emprenedors podran elaborar el seu Pla d’Empresa de forma autònoma. Segons el president de AJE Andalusia, José Antonio Cabrera, ” el segon volum d’aquest manual permet als emprenedors analitzar els factors de risc i construir un pla d’empresa a mida “.
Aquest procés d’anàlisi serveix perquè l’autònom emprenedor reflexioni sobre els passos que ha de donar per crear el seu negoci, estudiar alternatives, cometre errors sobre el paper i estar segur del que haurà de fer quan comenci a posar en marxa la seva nova activitat professional o empresa, a més de disposar d’un document per presentar i discutir amb inversors, institucions o entitats financeres i aconseguir el finançament que necessitarà per al negoci.

Per als tècnics de AJE és fonamental que l’autònom emprenedor tingui un mitjà de control per saber si va pel camí correcte o ha de corregir el rumb i que li permeti reduir substancialment el risc de fracàs del seu projecte empresarial.

Via: AJE

Etiquetes: ,

One Trackback to “Manual del Autónomo Emprendedor (volumen 2)”

Deixa un comentari