Troba finançament privat per al teu projecte de tecnologies netes: III Fòrum d’Inversió Cleantech

Si ets un emprenedor amb una idea de negoci innovadora i amb potencial de creixement en els camps de les energies renovables, l’eficiència i l’estalvi energètic, el tractament d’aigües i residus o el compostatge, tens una cita el proper 12 de juny a ESADE, a la 3ª edició del Fòrum d’Inversió Cleantech.

Fins al 31 de maig pots inscriure’t per participar a la 3ª edició del Fòrum d’Inversió Cleantech, organitzat per Barcelona Activa i ESADE BAN que tindrà lloc a ESADE el proper 12 de juny.

El III Fòrum d’Inversió Cleantech és un punt de trobada entre inversors i emprenedors del sector de les tecnologies netes (clean technologies) que cerquen finançament i tenen projectes relacionats amb les energies renovables, l’eficiència i l’estalvi energètic, el tractament d’aigües i residus, el compostatge i altres aspectes relacionats amb el medi ambient.

Els projectes presentats hauran de respondre al perfil següent:

  •   Sector: tecnologies netes
  •   En fase inicial (menys de dos anys de vida)
  •   Innovadors o amb elevat potencial de creixement
  •   Equip compromès (com a mín., amb una persona amb dedicació a temps complet)
  •   A la recerca d’un soci inversor (financer o industrial): mín. 50 K; màx. 500 K
  •   De tota la geografia espanyola
  •   Empreses constituïdes o en vies de constitució

Com hi puc participar?

El termini de presentació de projectes és el 31 de maig de 2013. La participació és gratuïta.

1. Registra’t fent clic aquí.

2
. Emplena tota la informació sol·licitada, de manera precisa i sintètica. El document d’una pàgina que es genera amb la informació facilitada (fitxa del projecte) és el més important i útil per suscitar l’interès dels inversors d’ESADE BAN.

3
. Un cop registrat, és indispensable que els sis apartats del perfil del teu projecte (Your Private Site) estiguin completament emplenats, per tal que puguem estudiar la teva proposta. Altrament, no disposarem de tota la informació necessària per poder acceptar el projecte a ESADE BAN.

4
. Baixa les bases de participació i, un cop signades, adjunta-les com a documents a la plataforma online. Participar al Fòrum d’Inversió implica acceptar les bases de participació.

Les entitats organitzadores designaran un comitè de selecció de projectes que estarà format per membres de les organitzacions respectives i per experts del sector de les tecnologies netes i de l’activitat de la inversió privada.

El Comitè de Selecció serà l’encarregat de determinar, el 6 de juny, els deu projectes que es presentaran en el III Fòrum d’Inversió Cleantech, el 12 de juny, a ESADE.

Programa:

  • 19.00 h  Benvinguda per part de les entitats organitzadores
  • 19.10 h  Ronda de presentacions (10 projectes)
  • 20.30 h Còctel de networking

Per a més informació:
T. 935 530 217 entrepreneurship@alumni.esade.edu

Deixa un comentari