Programa per joves amb iniciatives socials Think Big

La Fundació Telefónica ha presenta’t una nova iniciativa anomenada Think Big per a joves amb idees, emprenedors amb ganes de millorar el seu entorn. Es tracta d’un ambiciós programa per donar suport a joves amb iniciatives socials.

Aquesta nova iniciativa no va de plans de negoci ni de presentar el teu currículum, sinó que es tracta d’un programa per a la inspiració, la innovació i l’emprenedoria social.
Aquesta iniciativa s’adreça a joves entre 15 i 25 anys, encara que per als majors de 25 anys permet l’oportunitat de votar les idees que més ens agradin.

Com fer-ho

  1. Tens fins al 16 de novembre per presentar la teva idea a través del formulari que facilita a la seva plataforma.
  2. Entre el 26 i 30 de novembre et comunicaran si la teva idea és preseleccionada i contactaran amb tu per demanar-te més informació sobre tu.
  3. El 21 desembre 2012 es publicaran les 100 idees guanyadores.
  4. Els dies 18 al 20 de gener, viatjaràs a Madrid per formar-te, conèixer l’equip Think Big ia la resta de joves guanyadors, a més de gaudir d’una formació en línia.
  5. A partir del 20 gener 2013 comences a treballar amb el teu projecte, tens entre 3 i 6 mesos per fer-ho realitat, tindràs a un mentor que t’ajudarà, igualment podràs comunicar a teu mur com va el teu projecte.
  6. El 20 de juny de 2013, si el teu projecte ha estat un èxit passes a la 2 fase del programa (encara per desvetllar en què consisteix).

Think Big et dóna una petita aportació econòmica de 400 euros que t’ajudarà a començar amb el teu projecte.

  • Participaràs en tallers tant presencials com online per aconseguir l’èxit el teu projecte.
  • Aprendràs a potenciar les teves habilitats socials, la teva creativitat, com gestionar un projecte, com aconseguir finançament.
  • Coneixeràs gent com tu que també té una idea i vol que es faci realitat.

Via: Idea y negocio

Deixa un comentari