Seminari de les migracions i l’ocupació de la joventut rural: 21-24 maig 2013

L’Associació d’iniciatives Rurals de Catalunya organitza el “Seminar on rural youth migrations and employment” els propers dies 21-24 maig 2013 a Solsona amb l’objectiu de debatre i compartir bones pràctiques a nivell europeu relacionades amb les migracions de joves rurals i l’ocupació juvenil i definir una proposta d’acció comú per tal de minimitzar l’atur juvenil. El seminari està coorganitzat amb les entitats europees participants: Associazione dei GAL Toscani (Toscana-Itàlia), Rural Development Council of Northern Ireland (Irlanda del nord-Regne Unit) and Fundatia Alternative Romania (Romania).

 

Últimes places per les sessions plenàries els matins del dimecres 22 de maig (9.00-13.45h) i del divendres 24 de maig (9.00-12.15h). Cal inscriure’s al formulari abans del 17 de maig. Adjuntem el programa de les sessions planàries. Consulteu al web per a més informació i el programa del seminari complert.

 

Informació sobre les sessions plenàries:

  • Dimecres 22 de maig: comptarem amb la ponència d’obertura del professor Mark Shucksmith, Newcastle University, que exposarà la seva recerca sobre la joventut rural europea (How to promote of youth in rural areas of Europe?). Seguidament, Petri Rinne, president de l’European Leader Association for Rural Development (ELARD), exposarà la relació del programa LEADER i la joventut rural. Per finalitzar, cadascuna de les entitats co-organitzadores del seminari farà una exposició sobre les polítiques i programes de joventut i ocupació de cada regió/país.
  • Divendres 24 de maig: tindrà lloc la ponència “Joventut a l’Europa 2020” per part d’Adrià Calvet, membre del Consell Català del Moviment Europeu i d’Europe Direct de la Diputació de Barcelona, el qual aportarà una visió general sobre les polítiques europees en joventut rural i ocupació en el marc del proper període de programació 2014-2020. Per finalitzar el seminari, es presentaran les conclusions i propostes dels grups de treball.

 

D’altra banda, s’amplia la data límit per rebre les comunicacions escrites fins el 17 de maig. S’han d’entregar segons les normes de publicació (vegeu exemple) i han de ser enviades a tecnic1@arca-dr.cat.

 

Per més informació us podeu posar en contacte a tecnic1@arca-dr.cat (Gemma Estany) o al telèfon 973.48.17.52 ext 8404.

Via: Desenvolupament Rural

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: