Trobada de Centres de Promoció de Negocis d’ACC1Ó a la Catalunya Central

Dins de la Trobada de Centres de Promoció de Negocis que farà ACC1Ó a Barcelona del 16 al 19 d’abril i en la que les empreses interessades podran mantenir entrevistes amb els Directors de les nostres oficines al Món,  es fan una sèrie d’activitats a la Delegació d’ACC1Ó a Comarques Centrals (Palau Firal de Manresa) el divendres 19 d’abril:

  • Durant tot el dia: Entrevistes amb la Directora del CPN a Mèxic DF, la Sra. Gabriela Gándara, per conèixer oportunitats de negoci en el mercat mexicà. Interessant per a les empreses del sector de l’automoció, les energies renovables i l’estalvi energètic o la indústria extractiva.
  • Durant tot el dia: Entrevistes amb la Directora del CPN de Johannesburg, la Sra. Sílvia Aravena Robledo, per conèixer oportunitats de negoci en el mercat Sud-àfrica, Moçambic, Botswana, Namíbia, Zàmbia, Kenya, Tanzània i Illes de l’Índic. El sector vinculat a la gran distribució: alimentació, cosmètica, higiene, farmacèutic, moda, … El sector del turisme o del sector del packaging.
  • Durant tot el dia: Entrevistes amb la Directora del CPN de Nova York, la Sra. Clara Barreneche, per conèixer les oportunitats de negoci a la costa est dels Estats Units. El govern federal està apostant fort per incorporar les noves tecnologies als serveis relacionats amb la salut, l’Advanced Manufacturing Partnership (AMP) també obre oportunitats a les empreses catalanes del sector de la maquinària industrial i les relacionades amb les Smart Cities.   
  • Sessió de 10h a 11:30h: Iniciació a l’exportació: Com i per on començar!Sessió on parlarem de les exportacions catalanes i el perfil de l’empresa exportadora . Quins són els principals problemes/frens que fan que una empresa no exporti. Explicarem els instruments de suport a l’empresa catalana per començar a exportar: les jornades Go Export i el Programa d’Iniciació a l’Exportació que ofereix ACC1Ó juntament amb les principals entitats empresarials de Catalunya.
  • Sessió de 12h a 13:30h: Internacionalització Agrupada: Cooperar per ser més competitius a l’exterior! Posicionar-se en el mercat global passa per tenir la millor oferta. Això, de vegades, només és possible cooperant  amb altres empreses. El programa IA pretén potenciar l’agrupació i cooperació entre empreses per a la internacionalització dels seus productes o serveis amb l’execució d’actuacions de llarga durada en determinats mercats i amb el suport d’un ens promotor. En la sessió es comptarà amb la presència de pimes que s’han internacionalitzat de forma agrupada.

Sí desitgeu més informació sobre la sol·licitud d’entrevistes o la inscripció a les jornades podeu contactar amb la Judit Canals judit.canals@gencat.cat o bé al telèfon 93 693 02 09

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: