7ens premis a la innovació en Telecomunicacions de la fundació Vodafone

La Fundació Vodafone Espanya convoca la VII Edició dels seus Premis a la Innovació en Telecomunicacions, creats fa set anys amb l’objectiu de servir com a incentiu al desenvolupament de propostes tecnològiques, tant en la seva fase d’estudi com en el de la seva posada al servei de la societat.

Es convoquen tres premis, un d’ells de nova creació. Per a l’elecció dels guanyadors, es valoraran especialment el seu interès, novetat, accessibilitat per a tots i caràcter innovador en TIC. Les candidatures s’agrupen en les següents categories:

1. – Premi al desenvolupament d’aplicació “Mobile for good”, premi que s’atorgarà a una nova aplicació per smartphone que contribueixi a la millora de la qualitat de vida, l’autonomia personal i la promoció de l’envelliment actiu i la solidaritat intergeneracional. Les aplicacions que es presentin han d’haver assolit la fase beta.
2. – Premi al projecte “Solució TIC Mobile for good”, que premiarà el projecte empresarial presentat per PIMES o autònoms que incorpori un alt nivell d’ús de les TIC i que ofereixi productes i / o serveis per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat o dependents. Els projectes que es presentin sota aquesta categoria han d’haver acabat la seva fase de definició i estar llestos per començar la seva fase d’execució, o haver començat ja en la data de lliurament.
Queden excloses d’aquesta categoria les apps.
3. – Premi al “Emprenedor Social TIC”, que buscarà aquell projecte empresarial que utilitzi les TIC amb un fi social, amb desenvolupaments que serveixin per millorar la qualitat de vida dels col·lectius vulnerables. A aquesta categoria, només podran presentar-se aquells participants que prèviament s’hagin inscrit al programa emprendoconvodafone.com.
Un jurat format per personalitats del món de les TIC, reconeixerà i premiarà un projecte per cada categoria, dotat cada un amb la quantitat de 20.000 € i es poden presentar persones físiques o jurídiques, de forma individual o amb treballs en equip, Els projectes han de ser exclusivament d’àmbit nacional.
El termini d’admissió finalitza el proper 30 d’abril de 2013. Transcorregut un període màxim de 30 dies després del tancament del termini d’admissió es notificarà la decisió del jurat als participants.

Les bases complertes dels premis ho trobaràs a  www.fundacionvodafone.es

Via: Diario Responsable

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: