LinktoStart programa formatiu i d’acompanyament per a emprenedors TIC

L’objectiu de linktoStart, impulsat per la Fundació INLEA, és formar els emprenedors perquè puguin transformar les seves idees de negoci en empreses viables i llançar les seves start-ups amb èxit al mercat. linktoStart és un programa “co-opetitiu”, és a dir, els participants hauran de competir cooperant. També és un programa “funnel” on les start-ups hauran d’anar superant etapes per arribar a la final.

Des que es va posar en marxa el 2008, més de 700 emprenedors s’han beneficiat d’una formació en mentalitat emprenedora, aspectes tècnics de creació d’empreses i mentorització valorada en més de 18.000€. Els emprenedors només hauran de pagar 150€ si superen la segona etapa.

Les inscripcions es podran dur a terme des del dia 22 de gener i fins al dia 15 de març des de la pàgina web de la Fundació INLEA.

Etapes de linktoStart

Primera: Mentalitat Emprenedora

Aquesta etapa està oberta a qualsevol emprenedor del sector TIC. Els participants hauran d’autoevaluar la seva capacitat emprenedora, analitzar què implica començar un projecte empresarial i la creació i gestió d’una empresa. En aquesta fase, els emprenedors podran analitzar el sentit de crear una start-up sobre la base de la seva idea i establir vincles amb la resta d’emprenedors.

Segona: Definició i llançament del projecte empresarial

En aquesta etapa es realitza una revisió exhaustiva i s’ajuda a consolidar i transformar el projecte en una empresa. S’analitza i defineix el model de negoci i el pla d’empresa. S’actua i contrasta el client i el producte (Lean Startup & Effectuation). A més s’adquiriran els coneixements per a la gestió d’un negoci tipus start-up.

El programa sencer està valorat en 18.000€ per projecte, no obstant això, la participació només suposarà un únic pagament de 150€ per projecte (independentment del nombre de persones que el formin) que haurà d’abonar-se en passar a la segona fase. Aquesta quantitat és simbòlica i ajuda a reforçar el compromís dels emprenedors en la fase final del programa.

Els projectes passen a la fase final si demostren la seva capacitat per treure partit a les oportunitats que se’ls ofereix. Els equips que mostrin major capacitat d’avanç i ofereixin una start-up realment viable rebran el reconeixement en el lliurament de premis.

Per aconseguir arribar al final del programa farà mancada esforç i superació. Si preneu linktoStart com un repte propi, es pot convertir en una experiència de creixement personal i professional. És a les vostres mans!

Via: Enginyeria informàtica

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: