Guia de plataformes Crowdfunding a Espanya (i II)

Crowdacy ha fet una recopil·lació de totes les plataformes de crowfunding que existeixen a l’Estat espanyol, en diferents posts us posarem totes les que han trobat. Avui la segona part.  (Per consultar les primeres)

Hazloposible microdonaciones16) Hazloposible microdonaciones (beta)

Microdonaciones.net  està especialitzada en el finançament de projectes solidaris de molt diverses ONG. L’objectiu és oferir a les ONG una eina amb la qual provar nous models de finançament per a projectes que no necessiten imports molt elevats per poder realitzar-se. Segueix-los a Twitter i Facebook

Inproxect

17) Inproxect

Inproxect.com és una plataforma de trobada entre inversors i emprenedors. Neix amb la finalitat que crear un nou canal de crèdit que permeti projectes empresarials innovadors aconseguir el finançament necessari per començar el camí al mercat o millorar la presència en el mateix. No creiem que el camp del finançament s’acabi a les entitats financeres, hi ha alternatives.

Segueix-los a Twitter i Facebook

impulsat

 18) Impulsa’t

Impulsa’t és una iniciativa que neix amb la voluntat de donar suport i fer realitat tots els projectes artístics i culturals, grans i petits, que ho desitgin. És una plataforma que ajuda a finançar qualsevol projecte creatiu i innovador a través del crowdfunding o micromecenatge. 

Segueix-los a Twitter i Facebook

Injoinet

19) Injoinet (beta)

Injoinet: És una plataforma de difusió, anàlisi estratègica i finançament col·lectiva de projectes innovadors. La nova opció de crowdfunding que t’acompanya en el dur procés d’arrencar teu projecte.

Segueix-los Twitter i Facebook

Inverem

20) Inverem

InveremWeb de finançament col·lectiva on una petita inversió pot crear un gran projecte empresarial.

Segueix-los Twitter i Facebook

Inversore

21) Inversore (prelanzamiento)

InversoreLa 1a plataforma de crowfunding d’Espanya per invertir directament a Startups

Segueix-los a  Twitter i Facebook

Joinmyproject

22) Joinmyproject

Joinmyproject és una plataforma que permet finançar tot tipus de projectes creatius. Joinmyproject està creat com un mètode de finançament de tot o res on els projectes han d’estar totalment finançats perquè els diners canviï de mans.

Segueix-los a  Twitter i Facebook

Kifund

23) Kifund

Kifund és la primera experiència a Espanya i en tots els països de parla hispana de plataforma de crowdfunding únicament i exclusivament per a cinema i mitjans audiovisuals.
El valor diferencial de Kifund respecte de les plataformes de finançament col·lectiva existents és l’especialització en el sector audiovisual.
L’aposta per l’especialització ve del convenciment que per construir una comunitat forta al voltant d’un interès comú, que afavoreixi l’intercanvi intrínsec al crowdfunding o micromecenatge calen plataformes sectorials. D’aquí neix Kifund, de la voluntat de ser punt de trobada de professionals i amants del cinema i de l’audiovisual, i amb el propòsit de teixir una xarxa de contactes afins i aprofitar així el poder de la comunitat..

Segueix-los a Twitter i Facebook

La Tahona Cultural

25) La Tahona Culural

La Tahona Cultural és una plataforma en línia per facilitar el finançament de projectes culturals.
Pretenem posar en contacte a creadors, promotors o gestors culturals i possibles mecenes, per ajudar-los a fer realitat els seus projectes.
Volem premiar la creativitat i donar la possibilitat a les persones interessades en la cultura de participar activament en un projecte..

Segueix-los a Twitter i Facebook

Lánzame

26) Lánzame

Lánzame és una iniciativa promoguda per un grup d’emprenedors i inversors que treballem en diferents àmbits empresarials amb múltiples anys d’experiència en diferents sectors. Conscients de les dificultats actuals de finançament per via bancària o de crèdits oficials, hem creat una plataforma que pretén ser el punt de trobada entre inversors i emprenedors.

Segueix-los a Twitter i Facebook

Lánzanos

27) Lánzanos

Lánzanos és una nova forma per finançar idees i projectes creatius basat en el concepte de finançament en massa. Un gran grup de persones pot ser una gran font d’estímuls i poden participar en el finançament de projectes molt creatius. Si un projecte no es finança totalment no hi haurà intercanvi de diners.
Segueix-los a Twitter i Facebook
LemonFruits

28) Lemonfruits (prellançament)

Lemonfruits és una plataforma de finançament oberta convertible en accions per connectar Llimones (empreses joves) amb Vitaminitzadors (individus).

El nostre lema: Vitaminitza la teva Llimona perquè doni Fruits.

Segueix-los a Twitter i Facebook

LH Participa

29) L’H Participa

Segueix-los a Twitter i Facebook
Libros.com

30) Libros.com

Libros.com: Descobreix el teu pròxim llibre favorit. Ajuda a publicar nous llibres a través de la nostra plataforma de crowdfunding editorial. Organitza la teva biblioteca, escriu ressenyes i puntua els llibres que has llegit. I, si al final decideixes llegir alguna cosa nova, troba els millors preus sense sortir de Libros.com   
Segueix-los a Twitter i  Facebook
Anuncis
Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: