Guia de plataformes Crowdfunding a Espanya (I)

Crowdacy ha fet una recopil·lació de totes les plataformes de crowfunding que existeixen a l’Estat espanyol, en diferents posts us posarem totes les que han trobat. Avui les quinze primeres.

1x1 microcred1t

1) 1×1 M1crocred1t (beta)

1×1 M1crocred1t una organització sense ànim de lucre amb la missió de donar suport a emprenedors a sortir de la seva situació de pobresa. Proposem donar finançament a emprenedors pobres a través de microcrèdits oferts per inversors socials privats a través d’Internet.

1x1microcredit permet a persones deixar només  25 € per ajudar a crear oportunitats a tot el món.

Arboribus

2) Arboribus

Arboribus ofereix a qualsevol persona l’oportunitat de realitzar petites inversions (en forma de préstecs) en empreses de l’economia productiva que necessiten finançament i que han demostrat la seva solvència durant anys. Les inversions oscil·len entre 20 i 2.000 euros per empresa.

D’aquesta manera les persones obté una rendibilitat atractiva mitjançant el finançament d’empreses solvents que, al seu torn, generen ocupació. Segueix-los a  Twitter i Facebook

Bandeed

3) Bandeed

Bandeed és una plataforma web de concerts a la carta basada en el concepte de crowdfunding. Un espai de gestió i de relació que possibilita que músics, fans i sales col·laborin per un objectiu comú: l’organització d’un concert. Comunitat, treball en equip i noves tecnologies són els principals motors d’aquesta nova manera d’entendre la promoció de música en directe.

Segueix-los a  Twitter i Facebook

BBVA Suma

4) BBVA Suma

BBVA Suma és una plataforma digital de finançament col·lectiva per causes solidàries.

Segueix-los a  Twitter i Facebook

Cabaret Crenom

5) Cabaret Crénom

Cabaret Crénom. Essencialment som un portal que t’ofereix la possibilitat de recaptar els fons necessaris per a l’edició de qualsevol llibre (literari o fotogràfic) que projectes. Al seu torn, t’oferim la possibilitat de pre-comprar primeres edicions de llibres exclusius i fora del torrent comercial d’edició.

Segueix-los a  Twitter i Facebook

Colbrain

6) Colbrain (prellançament)

Colbrain. Una aposta por la financiació col·lectiva i la col·laboració entre professionals.

Segueix-los a Twitter

7) ComproyectoComproyecto

Comproyecto. Ofereixen un servei per a facilitar el desenvolupament del teixit empresarial i el desenvolupament professional. 

Segueix-los a Twitter i Facebook

8) Crea Rock

Crea Rock és la primera plataforma de crowdfunding especialitzat en música, i la primera del món Crea Rockespecialitzada en música rock, en la qual es pot obtenir finançament col·lectiu per projectes musicals com discos, videoclips, però també per a sales, locals d’assaig, dissenyadors o qualsevol àrea professional del sector.

A Crea Rock ha una fase de pròrroga que permet tancar la recaptació final sense arribar al 100%. Crea Rock dóna suport a músics i professionals en tasques d’assessorament i promoció sense cap tipus de compromís.

Segueix-los a Twitter i Facebook

Emprendelandia

9) Emprendelandia

Emprendelandia potencia l’esperit emprenedor. Aquí els futurs emprenedors que necessiten finançament troben a micro mecenes que aporten diners a canvi de recompenses no monetàries. Emprendelandia pretén fomentar la creació d’ocupació facilitant l’accés al finançament per a emprenedors.

Segueix-los a Twitter i Facebook

Fanfunding

10) Fanfunding (prellançament)

Fanfunding és una plataforma de Crowdfunding, horitzontal, oberta, col·laborativa i sostenible, que neix com a via alternativa per al finançament de projectes creatius..

Segueix-los a  Facebook

Fanstylers

11) Fanstylers

FanstylersDescubreix nous dissenyadors, participa en el procés creatiu i ajuda a llençar els productes que més t’agraden.

Segueix-los a  Twitter i Facebook

filmutea

12) Filmutea

Filmutea: Som una plataforma per a tots els creadors, tant de la indústria audiovisual, com de la publicitària i l’entreteniment en general.

Aquí podràs finançar, produir, promocionar i distribuir els teus projectes. A més, trobaràs treballs, marques, equip, formació i altres recursos. També pots / podem col·laborar en els nostres / teus projectes Transmedia..

Segueix-los a Twitter i Facebook

Firstclap

13) Firstclap

Firstclap és una plataforma creada amb l’objectiu d’apropar a artistes i amants de la música. Volem que en ella els músics puguin donar a conèixer els seus treballs, fer nous projectes (discos, concerts, etc.), I créixer com a artistes. Però també volem que ells tinguin accés a un gran catàleg musical on poder escoltar música de tots els estils, descobrir grups nous i donar suport als seus artistes favorits quan aquests més els necessiten.

Segueix-los a Twitter i Facebook

Flipover

14) Flipover

FlipOver.org és una comunitat de recolzament a projectes socials.  Treballem per aconseguir diners, el temps i els  recursos que altres  persones necessiten.

Segueix-los a Twitter i Facebook


Goteo

15) Goteo

Goteo és una xarxa social de finançament col·lectiu (aportacions monetàries) i col·laboració distribuïda (serveis, infraestructures, microtasques i altres recursos) des d’on impulsar el desenvolupament autònom d’iniciatives creatives i innovadores, que contribueixin al desenvolupament del procomú, el coneixement lliure i/o el codi obert. 

 Una plataforma per a la inversió de “capital regadiu”, en projectes amb finalitats de caràcter social, cultural, científic, educatiu, tecnològic o ecològic, que generin noves oportunitats per a la millora constant de la societat i l’enriquiment dels béns i recursos comuns.

Segueix-los a Twitter i Facebook

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: