Disponible el càlcul de retencions del treball personal 2013

Es troba disponible el servei online de càlcul de les retencions del treball personal per a l’exercici 2013. Amb aquest instrument el contribuent podrà calcular la quantia i el tipus de retenció que li corresponguin en funció de les remuneracions abonades o satisfetes. A través d’aquest programa es poden calcular les retencions mínimes que hem de practicar segons les dades aportades d’ingressos i circumstàncies personals aportats en el model 145.

L’empresa és responsable del càlcul de les retencions i assegureu-vos que siguin correctes. A més a més ha de practicar les correccions oportunes si s’observen canvis significatius en les quantitats a percebre, sobretot en funció de variables o pagaments per objectius, per exemple. Són retencions mínines, ja que el treballador sempre pot demanar un increment del tipus a aplicar.
Per a aquest exercici nomésl s’ha desenvolupat una versió web del programa d’ajuda de Retencions, deixant per tant d’haver-hi la versió del programa d’ajuda instal·lable en els diferents sistemes operatius. Un cop finalitzat podem generar un document PDF amb el resultat.
També tenim la possibilitat d’importar totes les dades d’un fitxer xml perquè d’aquesta manera sigui més còmode de fer per les empreses. Alhora també podem generar el resultat del mateix en aquest tipus de fitxer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: