Vídeo: La creativitat és bona per a la salut a càrrec de Juan Pastor Bustamante

 

Article del Juan Pastor Bustamante, fundador i CEO de l’empresa Repensadores S.L. i Vicepresident de l’Associació per a la creativitat Asocrea. Durant la seva trajectòria professional ha exercit els llocs de Director d’Innovació de Barrabés Internet, director de la Fundació Opera Prima i de la web de Creativitat i Innovació www.neuronilla.com .

Innovar per internacionalitzar-se depèn de tu

Aconseguir que cada vegada més empresaris decideixin integrar creativitat, innovació i internacionalització en la seva estratègia empresarial, més que una necessitat, és una urgència. Aquesta integració només és possible per la decisió dels propis empresaris i directius. Per sobre dels estímuls i suports que puguin donar les institucions, si ells no s’ho creuen no aconseguiran resultats significatius i mantinguts en el temps.
Després d’haver entrevistat a empresaris, treballadors, distribuïdors, consultors en internacionalització …, m’agradaria compartir algunes reflexions que crec poden ser útils.
Cada vegada hi ha més empresaris i directius que citen la paraula innovació com a recepta per ser més competitius. Però, encara que és conscient de la seva importància, encara són poques les companyies innovadores. Podem afirmar que és pràcticament impossible que una empresa sigui competitiva en un entorn internacional sense treballar la creativitat i la innovació.
D’altra banda, a molts ciutadans-i fins i tot, malauradament, a molts empresaris i directius-conceptes com innovació i creativitat poden sonarles una mica llunyans i aliens.

Vols llegir tot l’article a neuronilla.

 

3 Trackbacks to “Vídeo: La creativitat és bona per a la salut a càrrec de Juan Pastor Bustamante”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: