RedEmprendia ofereix estades internacionals per a joves emprenedors

El programa “Nuevos Emprendedores: Aprendiendo a Emprender” de RedEmprendia promou estades internacionals per fomentar l’aprenentatge i l’intercanvi d’experiències entre universitaris interessats en posar en marxa un projecte empresarial i petites i mitjanes empreses ja consolidades vinculades als membres de la xarxa universitària.
En aquesta segona edició podran participar emprenedors lligats a qualsevol de les 20 universitats que formen part de RedEmprendia, atorgant un màxim de 2 beques per a cada institució.

En concret, el programa està dirigit a estudiants de grau, postgrau i màster, titulats recents, doctorands i doctors que hagin aconseguit el títol en els últims anys, així com emprenedors amb empreses creades com a màxim un any abans de la data d’inscripció a la convocatòria.
Els aspirants han de tenir un projecte empresarial que presentaran a través d’un pla de negoci, a més de posseir la formació adequada per fer-ho. Per la seva banda, les empreses receptores seran companyies consolidades en el seu sector i amb un mínim de 3 anys d’activitat. Les estades es poden realitzar en empreses de qualsevol dels set països.
Per contribuir a sufragar les estades dels nous emprenedors, que podran tenir una durada d’entre 2 i 3 mesos, RedEmprendia atorgarà als beneficiaris un ajut a raó de 1.000 euros per mes complet, a més d’una dotació variable per a les despeses de desplaçament.
La inscripció al programa “Nous Emprenedors: Aprenent a Emprendre” es realitzarà a través del formulari. El termini està obert fins al 21 de desembre de 2012.

Via: emprendia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: