Vine a fer + de 50 contactes empresarials al networking de Manresa

El Centre de Desenvolupament empresarial (CEDEM) de l’Ajuntament de Manresa i l’empresa Grera.net, han organitzat per al dimecres 3 d’octubre una jornada que comptarà amb la participació d’un centenar d’empreses que pretenen d’aprofundir els contactes entre elles i ajudar a impulsar els seus negocis.

La jornada, que es celebrarà al Palau Firal de Manresa, té l’objectiu que les empreses participants puguin fer més de cinquanta contactes empresarials en un sol dia i treure’n el màxim de profit de la trobada optimitzant costos i temps. Amb un preu d’inscripció de 50 euros, amb els àpats inclosos, els empresaris i les empresàries participants podran conèixer una cinquantena d’altres participants de forma organitzada i tot participant d´una excel·lent jornada empresarial.

El macro-networking “Com aconseguir +50 contactes per la meva empresa en una jornada” té un format de trobada d’entrevistes curtes i bidireccionals entre tots els participants, que té com a origen l’speed-dating, però adaptat al món empresarial. A cada entrevista les empreses han d´exposar de forma breu, clara i concisa què fan i quines oportunitats de col·laboració existeixen entre ambdues parts, cercant possibles cooperacions comercials.

Lloc on es porta a terme
Lloc on es porta a terme
Palau Firal de Manresa – CEDEM (promoció econòmica Aj de Manresa)

41.740102, 1.846863  / 41º 44′ 24″ N, 1º 50′ 49″ E

Carrer de Castelladral, 5-7, 08243 Manresa, Barcelona,

Via: grera.net

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: