Necessites capital per la teva empresa, presenta’t al Primer Fòrum Capital Pimes

Pimec i la xarxa internacional d’inversors Keiretsu, posen en funcionament  el Primer Fòrum Capital Pimes.

La data límit d’enviament de formularis es tanca el dia 30 de setembre.

Aquest fòrum està pensat per a un tipus de pimes d’aproximadament cinc anys de vida i una facturació al voltant dels 3 milions d’euros.

Perquè presentar-se al fòrum

  • Les empreses que es plantegen una ampliació de capital mitjançant inversors financers (Venture Capital) tenen enormes costos, en temps i despeses, i difícilment presenten les seves propostes a “TOTS” els potencials inversors.
  • A Espanya hi ha molts Fòrums d’Inversió per a emprenedors, però cap per a empreses ja consolidades.
  • La PIME espanyola necessita assegurar el seu futur: la capitalització, via ampliació o fusió, és un camí molt sòlid per aconseguir aquest objectiu.
  • La PIME ha de conscienciar-se que les estructures organitzatives de l’empresa han de ser més sòlides per poder garantir el llarg termini. Només una major grandària ho pot fer possible.
  • Fòrum Capital Pimes ofereix la possibilitat d’entrar en contacte amb la Comunitat inversora Corporativa Internacional.
  • Presentar-te al FÒRUM, ofereix contactes, feedback, entrar a un procés professional i eficient.
  • Presentar-se al FÒRUM és l’oportunitat que potser necessita la teva empresa.


Les empreses que presentin les seves propostes de inversió no pagaran cap import. Només si són seleccionades per a la presentació al Fòrum, hauran de pagar una taxa.

Procés per presentar un projecte
1) Sol·licitud
Les empreses interessades formalitzen una proposta seguint el formulari que es descarrega des d’aquesta, i un cop completat el remeten per correu electrònic a forobarcelona@forocapitalpymes.com o foromadrid@forocapitalpymes.com
2) Anàlisi
La informació facilitada és contrastada i analitzada per l’staff professional de Fòrum Capital Pimes i, si s’escau, també per membres especialistes del sector. Com a resultat d’aquesta primera avaluació, es seleccionen entre 15-20 empreses per ser presentades al Comitè de Selecció (Deal Screening).
Aquelles empreses que no siguin seleccionades per al FÒRUM, podran disposar d’una altra oportunitat en Fòrums següents .
3) Comitè de Selecció
Les empreses admeses disposen de 15 minuts, amb no més de 10 diapositives powerpoint, per presentar personalment la seva proposta davant aquest Comitè (Deal Screening), que sol estar compost per entre 6-8 professionals.
El comitè assisteix a una presentació de cada projecte i els avalua, per acceptar presentar-los al fòrum d’inversors.
4) Fòrum d’Inversors
Les companyies seleccionades en el “Deal Screening” presenten les seves propostes d’inversió davant el fòrum de Inversors de Fòrum Capital pimes Els assistents als fòrums són els membres inversors de FCP i Keiretsu Forum. Els fòrums s’organitzen per a ells, encara que també poden assistir algunes altres persones en qualitat de convidats. Els convidats són persones a les quals es permet presenciar un o dos fòrums, com hoste, per algun interès inversor específic.
Tots els assistents als Fòrums, hauran signat prèviament els més estrictes documents de confidencialitat.

Les empreses disposen de 15 minuts per a la seva presentació. El fòrum recomana una presentació de 10 minuts i deixar altres 5 minuts per les preguntes dels inversors. Després de cada presentació es distribueix un formulari de sol·licituds de contacte en la qual els membres inversors que estan interessats en una companyia formalitzen el seu interès.

5) Due diligence
Posteriorment al fòrum, les companyies entren en la fase de due diligence amb els membres inversors interessats. És habitual que un o dos membres liderin aquest procés per la part inversora, quan hi ha diversos interessats. Els membres poden col.laborar en una due diligence, però sempre prenen les seves pròpies decisions individuals d’inversió.
Via: el punt avui

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: