Estudi ‘El sector gourmet a Catalunya, uptade estratègic 2012’

El sector gourmet a Catalunya està format per més de 280 empreses, un 49% dedicades a l’alimentació i un 51% als vins i caves. Amb una facturació de 440 M€ (dades de 2005), representa un 2,5% del total de la industria d’alimentació catalana.

Les línies principals de treball són la promoció conjunta dels productes a mercats locals i internacionals, així com la identificació i desenvolupament d’altres sinèrgies conjuntes (distribució, xarxa comercial, innovació conjunta, formació, coneixement de mercat, etc.)

Via: Acc10

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: