Fòrum d’Inversió Agrofood Invest adreçat al sector agroalimentari

GLOBALleida impulsa el Fòrum d’Inversió Agrofood Invest amb l’objectiu d’atraure capital i finançament a projectes del sector Agroindústria . Aquest fòrum, es celebrarà a partir de l’octubre del 2013 a Lleida, es presentarà públicament dins el XVIII Fòrum d’Inversió d’ACC10 que es farà el 23 de novembre del 2012 a Barcelona. Amb aquest motiu,  GLOBALleida cerca projectes emprenedors i innovadors, amb elevat potencial de creixement i viables financerament, per presentar-los, si compleixen els requeriments establerts, en el XVIII Fòrum d’Inversió d’ACC10.

Requisits mínims per poder presentar un projecte:

  • Tenir seu social a Catalunya
  • Disposar d’un pla de negoci detallat (amb projeccions financeres) i tenir l’empresa en funcionament
  • Estar en fase inicial i dins el sector de l’agroindústria.

No es poden tornar a presentar els projectes que es van publicar al Catàleg de Projectes del XVII Fòrum d’Inversió d’ACC10.

Com presento el meu projecte?

Per poder participar-hi, segueix els següents passos:
–  Pas 1 – Emplena el formulari d’inscripció per presentar el teu projecte.
–  Pas 2 –  Emplena el model de resum executiu i fes-nos-el arribar, comprimit en un .zip, a l’adreça electrònica finances@globalleida.org juntament amb:1. El pla de negoci de la teva empresa,
2. Logos (empresa + col·laboradors si n’hi ha) – RGB, 72 dpi i jpg
3. Una foto de l’equip humà – RGB, 72 dpi i jpg

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb Imma Camino (tel. 638 90 88 67), també a través de l’adreça de correu-e finances@globalleida.org

Procés de selecció

D’entre tots els projectes rebuts, ACC1Ó i GLOBALleida faran una selecció per publicar al Catàleg de Projectes d’ACC1Ó, que es difondrà a plataformes, butlletins i xarxes socials d’ACC1Ó i de GLOBALleida, amb una audiència global de més de 30.000 persones. A més, aquests projectes es faran arribar als principals Fons de Capital Risc i Xarxes d’Inversors Privats de Catalunya (XIP).Dels projectes seleccionats, ACC1Ó escollirà els de major potencialitat per presentar en públic al XVIII Fòrum d’Inversió, davant de tots els assistents (600 en l’edició anterior), en format elevator pitch d’1 minut. Es farà una segona votació i d’aquí sortirà el guanyador del Premi del XVIII Fòrum d’Inversió.

Els projectes seleccionats per ser presentats hauran d’assistir a 3 jornades de formació, per preparar la presentació de manera captivadora, que es duran a terme a ACC1Ó durant el mes de novembre. Les persones que facin les presentacions hauran d’assistir obligatòriament a aquestes sessions.

El termini de presentació de projectes per participar al programa Agrofood Invest finalitzarà el dimecres 4 de setembre. És urgent, per tant, que qualsevol interès en participar es canalitzi el més ràpidament possible.

Via: Global Lleida

Podeu contactar directament per dubtes o aclariments a Imma Camino (638.90.88.67,  finances@globalleida.org).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: