Espanya a la cua en la creació d’empreses dels països de l’OCDE

El nou informe de l’Organització per la Cooperació i el Desenvolupament Econòmics (OCDE) i d’Eurostat, l’agència d’estadístiques de la Unió Europea (UE), Entrepreneurship at a Glance 2012, ens dóna dades del desenvolupament del tasca emprenedor en diversos països i , quan pitjor ho necessita, Espanya destaca per estar cap a la cua dels països comparatius.

En el primer gràfic, el desenvolupament de la creació de noves empreses continua en els països comparatius i l’Estat segueix demostrant la seva debilitat encara que sigui un dels països que més ho necessita, amb el nivell d’atur a nivells d’escàndol. Per això és tan important la creació de noves empreses, ja que nous projectes creen ocupació, com a mínim del nou emprenedor i potser algun treballador més.

La segona gràfica ensenya el tancament d’empreses, ja que facilitar l’obertura d’empreses i dinamitzar el sector implica també estar igual d’oberts al tancament d’empreses. Aquest és un altre tema pendent a Espanya on el tancament d’una empresa, no només es veu com un fracàs personal i emocional, però porta amb si càrregues legals, fiscals i financeres que són barreres molt importants per als que volen iniciar alguna cosa.

Via: El blog salmon

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: