Benasque Brain Boost 2012

El Centre de Ciències de Benasque Pedro Pascual, serà l’escenari singular on es barrejaran 150 emprenedors en actiu + 50 joves amb vocació emprenedora, es tracta del Brain Boost. Infonomia ha organitzat aquesta trobada entre emprenedors en actiu i joves amb vocació emprenedora.

L’objectiu és convertir la crisi en un motor d’energia econòmica: combinar les capacitats d’uns i altres per explorar potencials negocis conjunts i proposar solucions des de l’optimisme intel·ligent, combinant els actius dels diferents emprenendors/start-ups per generar projectes conjunts.

A més a més, gràcies a les beques Ibercaja, 50 estudiants amb vocació emprenedora podran participar de les activitats amb els costos totalment coberts (només s’hauran de pagar el desplaçament).

3 dies per:

  • Posar-se al dia: Rebre presentacions de primer nivell sobre l’estat de la intel·ligència en el món i entendre per què la ciència i la tecnologia són la principal font d’energia econòmica per al futur més pròxim.

  • Explorar projectes comuns amb altres emprenedors, participant en grups de treball que aprenen combinant experiències i projectes en un espai dissenyat especialment per a això.
  • Els participants més actius seran convidats el 19 i 20 de juliol a la reunió anual de co- society, que reuneix als equips d’innovació de les millors empreses del país.

Una barreja de treball i inspiració, facilitat per un entorn natural únic.

Format:

Descarrega’t  l’agenda del Brain Boost en  PDF

Com registrar-se

1. Emprenedors en actiu: 500 euros.
Has de tenir un projecte en fase incial o bé una start-up ja consolidada, a Infonomia sabem que ser emprenedor no és fàcil. Per això, hem aconseguit que les grans empreses del país estiguin disposades a patrocinar el 50% de la teva participació en la trobada. Demostra el valor del teu projecte!

Despeses no incloses: desplaçaments, allotjament, dietes i activitats especials que desitgin contractar.

Preus especials per als assistents al Brain Boost

2. Joves amb vocació emprenedora: Programa de Beques Ibercaja.
Seleccionarem a 50 joves inquiets, de diferents disciplines, que demostrin capacitats, experiències, actituds i esperit col·laboratiu. Envia’ns un enllaç (youtube, vimeo , etc) a un vídeo d’1 minut explicant qui som i per què has de ser un d’aquests 50.
Pots gravar-ho amb una càmera web, amb un mòbil o amb una càmera, no et preocupis pel format, ¡ el que ens importa és que ens diguis què aportaràs!
Requisits:

  •   Tenir entre 18 i 30 anys
  •   Estar cursant un grau universitari; formació professional, ensenyaments artístics o esportives de grau superior, un màster o un postgrau en algun centre a Espanya.
  •   Tenir una idea de negoci a desenvolupar i / o veritable esperit emprenedor.

Pots enviar-ho a brainboost@infonomia.com fins al 22 de juny.
Les beques Ibercaja cobreixen la inscripció, l’allotjament i les dietes. Transport no inclòs.

Via: benasque

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: