‘3 Day Startup’ per crear empreses de base tecnològica en només tres dies

Fins al 29 d’abril et pots apuntar al 3 Day Startup i afrontar el repte de crear una empresa de base tecnològica en només tres dies. Aquesta apassionant iniciativa tindrà lloc els dies 11, 12 i 13 de maig de 2012 a la Salle Technova, Barcelona.
Les bones xifres avalen aquest tipus d’iniciativa amb 20 esdeveniments celebrats a tot el món, on 16 startups han rebut en conjunt més de 4 milions de dòlars d’inversió, i altres 7 startups nascudes a 3DS han estat acceptades en programes d’acceleració d’empreses com YCombinator i 500 Startups.

Per a les presentacions finals pot assistir de forma gratuïta, només cal aconseguir una entrada i pots fer-ho des d’aquest enllaç.

Què és el 3 Day Startup?

La idea de 3 Day Startup és senzilla: crear empreses de base tecnològica en només tres dies. Lloguem un espai per treballar durant un cap de setmana sencer, posem menjar i beguda, per reunir a 40 estudiants amb una àmplia gamma de coneixements, i posar-los en contacte amb altres emprenedors i inversors. Durant el divendres, els participants proposen idees per a la creació d’una ‘startup “, després es trien les millors idees. Durant el cap de setmana es treballa en els projectes per equips per poder presentar el diumenge a la nit un prototip davant inversors.

Qui?

Estudiants apassionats amb interès en emprendre. Busquem candidats que compleixin amb els següents rols:

  • Enginyers de Programari
  • Business (Finances, Màrqueting, Desenvolupament de negoci …)
  • Dissenyadors gràfics
  • Comunicació, Relacions Públiques
  • Dret
  • Enginyers
  • … i altres!

Quan?

11, 12 i 13 maig 2012

On?

La Salle Technova, Barcelona .

Per què?

Coneixem gent amb grans idees, però mai les han dut a terme per diferents motius: manca de temps o diners, sense accés a la gent adequada, o falta d’un equip. Nosaltres proveïm tots els recursos necessaris a tot aquell que tingui una idea per fer-la juntament amb altres 39 individus altament qualificats i motivats.
Creiem que 3 Day Startup és una gran manera de promoure l’emprenedoria i passar un intens cap de setmana amb persones creatives que volen portar una idea a la realitat.

És també un experiment social per veure com un grup de persones apassionades poden compenetrar en el transcurs de 60 hores.

Via: Idea y Negocio

One Comment to “‘3 Day Startup’ per crear empreses de base tecnològica en només tres dies”

  1. Enhorabona per aquesta iniciativa! Com aquesta se’n necessiten moltes més per motivar als joves a que és possible fer coses grans si es vol!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: