Propostes de la Fundació Entrecanales per empreses innovadores i sostenibles

La teva empresa està pensant en la posada en marxa de projectes en l’àmbit de les energies netes, l’eficiència energètica, la gestió de residus o la biotecnologia? Mira’t les propostes de la Fundació Entrecanales.

Criteris

La Fundació Entrecanales vol fomentar i promocionar l’esperit emprenedor en l’àmbit de la sostenibilitat donant suport al desenvolupament d’empreses innovadores que, pels seus projectes sobre el desenvolupament de productes, processos i models de negoci contribueixin al desenvolupament sostenible.
Aquest suport serà a la vegada financer i tècnic. El suport financer es materialitzarà mitjançant el finançament o cofinançament de les activitats de l’empresa, normalment a través de la participació en el capital. El suport tècnic inclourà l’assessorament als emprenedors en el desenvolupament del seu pla de negoci i en la promoció dels seus productes o activitats.

Prioritats

Les prioritats actuals  són les següents:

  • Sectors d’activitat: energies netes, smart grids & smart cities, eficiència energètica, transport alternatiu, gestió de residus, aigua i recursos naturals, biotecnologia i TIC.

¿Deseas que tu proyecto se haga realidad?

  • Perfil de l’empresa: societats ja constituïdes, normalment de recent creació. Pla de negoci a què la Fundació pugui aportar valor més enllà del suport financer
  • Perfil de la inversió: Ampliacions de capital o préstecs participatius d’entre 500.000 € i € 2.000.000. Una ronda de finançament per projecte.
  • Percentatge participació: Entre el 10 i el 30 per cent del capital social.
  • Expectatives de permanència: Límit de 5 anys.

Formulari

Via: Linkedin

Anuncis
Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: