Guia d’incentius i ajuts estatals

Invest in Spain ha elaborat una “Guia d’incentius i ajudes estatals” amb l’objectiu de facilitar la descripció i comparació entre els diferents programes i instruments que serveixen d’estímul a la inversió i el desenvolupament de les empreses a l’estat espanyol.  La Guia recopila els principals incentius financers de caràcter estatal i els més importants d’àmbit europeu.

Les diferents ajudes poden buscar per objectiu al qual van dirigides, com la inversió material, projectes d’R + D, l’obtenció de circulant o suports per millorar la formació dels recursos humans. Un altre criteri de cerca pot ser el tipus d’ajuda, com les subvencions a fons perdut, préstecs, participacions en el capital, garanties o avals o deduccions sobre l’impost de societats.
Així mateix, els interessats també poden trobar les línies d’ajuda pel sector econòmic d’activitat, pel tipus d’empresa, en funció de la seva mida, així com pel volum del suport i les característiques de la convocatòria. Finalment les empreses que busquen finançament també poden fer-ho per organisme atorgant de l’ajut.

Cada línia de finançament es resumeix en una fitxa pràctica de fàcil accés i localització, la informació pot ampliar-se en la font d’origen.

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: