Posada en funcionament del “Mercat per a les idees innovadores” sobre l’envelliment actiu i saludable

 

L’Associació per a la Innovació Europea (EIP en AHA en les sigles angleses) ha posat en marxa el nou lloc web Mercat per a les Idees Innovadores.  Segons els desenvolupadors, el lloc ajudarà a aquells que estiguin interessats i involucrats en l’associació a treballar junts i desenvolupar les seves idees innovadores.
Com a part de l’Associació per la Innovació Europea sobre l’Envelliment Actiu i Saludable (EIP AHA) iniciada el juliol de 2011, s’ha posat en marxa el nou web “Mercat d’idees innovadores”. Aquest mercat és un lloc web interactiu dissenyat per a aquells que estiguin interessats i els agradaria participar en l’Associació per a la Innovació Europea.

El portal oferirà una visió general de l’Associació, els grups d’acció i com aquests poden ajudar a la gent a involucrar-se en la innovació a favor de l’envelliment actiu i saludable.
Concretament, gràcies a aquesta plataforma els interessats poden trobar socis per col·laborar amb la seva iniciativa, trobar una iniciativa per a participar-hi, oferir i buscar informació sobre l’envelliment i la innovació, posar-se en contacte amb altres parts interessades, participar en els debats del fòrum i promoure esdeveniments relacionats amb l’envelliment actiu i saludable.

També inclourà un espai de treball online per a aquests grups d’acció un cop es formin aquest estiu, i proporcionarà més informació sobre els llocs de referència que han estat seleccionats per a l’any 2013.

 

Via: Euroalert

Anuncis
Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: