Últims dies període d’inscripcions per a operadors/es a la campanya d’informació i vigilància contra incendis forestals

Fins el  30 de març de 2012 es poden presentar les sol•licituds d’inscripció en el procés de selecció d’operadors/operadores a la campanya d’estiu d’informació i vigilància contra incendis forestals, del Pla d’Informació i Vigilància contra incendis forestals (PVI) instat per les ADF adherides, amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona i els Ajuntaments.

És requisit dels aspirants en el procés de selecció ser estudiant d’últim curs (més del 75% de crèdits superats) o titulat d’Enginyeria Tècnica Forestal o d’Enginyeria de Forest, Biologia, Geografia, Geologia, Ciències Ambientals, Enginyeria Agrícola o Agrònoma. En el cas de titulacions estrangeres, caldrà que la titulació estigui homologada de conformitat amb el que estableix la normativa legal vigent.

Les persones interessades hauran d’omplir el model normalitzat de sol•licitud i lliurar-lo per correu administratiu o certificat a l’adreça: BCN Consultores en Desarrollo de Recursos Humanos (Gal•la Placídia, 1-3, esc. A, 15 pl. – 08006 Barcelona) Ref. Operador-PVI 2012 – “Plaça sol•licitada en primera opció”.

Per a més informació, vegeu els següents documents:

 

Via: Calonge de Segarra

Etiquetes: , , ,

Deixa un comentari