El CDTI formarà experts en la gestió de projectes europeus del 7PM

El Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) ha obert el termini, fins al 12 d’abril de 2012 (inclòs), per a les sol·licituds al programa de formació teòrica i pràctica d’experts en la presentació i gestió de projectes del 7è Programa Marc (2007-2013).

Entitats de R+D+I espanyoles poden presentar la sol·licitud fins al 12 d’abril de 2012. La formació és teòrica i pràctica, amb estades a l’oficina del CDTI a Brussel·les.

Aquest programa està dirigit a entitats espanyoles relacionades amb activitats d’R+D+I, preferentment, relacionades amb els programes marc de la Unió Europea.

A part de la formació teòrica, que s’iniciarà el proper mes de maig, hi ha la possibilitat de fer estades temporals a l’oficina del CDTI (Spanish Office of Science and Technology, SOST) a Brussel·les. Les estades s’estructuraran en dos períodes, amb un màxim de sis assistents.

Les sol·licituds que es presentin passaran un procés d’avaluació i selecció del CDTI, que valorarà tots els aspectes sol·licitats a la memòria, principalment el pla de treball o actuació prevista per l’entitat, així com la formació, capacitat i experiència del gestor proposat per a la capacitació.

S’haurà de presentar una  memòria de capacitació, que caldrà annexar a la sol · licitud via web-CDTI.

Temari del curs teòric

Sol·licituds

Via: Biocat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: