11a edició dels premis per emprenedors de la Fundació Everis

Premio Emprendedores 2012 de la fundación Everis

La Fundació Everis ha tornat a convocar un premi (XI convocatòria) que fomenta l’aparició de nous emprenedors avalats o descoberts per acadèmics de reconegut prestigi i que faciliti el finançament de projectes empresarials amb clars objectius d’innovació, viabilitat i benefici per a la societat.

Els candidats podran presentar la seva proposta als Premis Emprenedors 2012 de manera online, a través d’aquesta pàgina web, fins a les 19:00 hores del dia 1 de juny de 2012.

Premis

  • La fundació Everis premiarà als guanyadors amb una dotació econòmica de 60.000 euros, per al desenvolupament i llançament de l’empresa.
  • Es podrà concedir un accèssit als projectes que hagin quedat finalistes, dedicant a aquesta finalitat la quantitat de 40.000 euros.

D’altra banda, la fundació Everis, en virtut de l’activitat de suport als emprenedors i promoció de la innovació tecnològica que porta a terme a través del Premi Emprenedors, ha estat designada com a Soci Promotor Nacional en exclusiva per a l’organització dels Premis Iberoamericans a la Innovació i l’Emprenedoria a Espanya.

Per això, la fundació everis seleccionarà d’entre els candidats al Premi Emprenedors que reuneixin els requisits establerts per les bases de l’esmentat premi, un determinat nombre de projectes finalistes del Premi Emprenedors a què donarà suport per competir en els Premis Iberoamericans.

Participants:

  • Poden participar en aquesta Convocatòria del Premi Emprenedors qualsevol emprenedor, grup d’emprenedors, així com societats ja constituïdes.
  • No podran participar ni els empleats del grup everis ni els seus parents fins al segon grau de consanguinitat o afinitat.

Via: Idea y Negocio

Anuncis
Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: