Programa ‘IBM Global Entrepreneur’ la solució per posar en funcionament una start-up

IBM Global Entrepreneur és un programa d’IBM que està dirigit a empreses de menys de 5 anys que comptaran amb un suport sofisticat i personalitzat per poder desenvolupar-se satisfactòriament en el sector. Si ets propietari d’una empresa amb menys de cinc anys d’activitat i els serveis o productes que ofereixes estan relacionats amb les solucions de programari pots comptar amb la col·laboració i ajuda del IBM Global Entrepreneur.

Si entres dins d’aquestes característiques els avantatges i possibilitats que ofereix IBM són extraordinàries, per exemple, podràs accedir al programari IBM durant tres anys i gaudir d’accés lliure al cloud d’IBM en el qual només es pagaràs per ús.

També cadascuna de les empreses seleccionades per al programa li correspondrà un consultor personal que l’ajudarà a prendre les decisions tècniques relacionades amb selecció d’aplicacions, sistemes i plataformes. A més de disposar d’aquestes tutories, tindrien accés a seminaris de networking locals i internacionals per completar la formació.


De la mateixa manera que és important saber respondre a les necessitats del mercat, és important la generació de demanda, per a això es comptarà amb els coneixements del sector oferts per IBM perquè sigui possible arribar a més clients.

Si vols promocionar el teu negoci podràs fer-ho de forma online a través de les plataformes en línia d’IBM Global Entrepreneur. L’únic que necessites per gaudir de tots aquests avantatges és complir aquests requisits:

  • Haver tancat l’etapa de definició del concepte de negoci,
  • Estar en el procés d’establir-se en el mercat,
  • Negoci de propietat privada menor de 5 anys d’activitat
  • Sectors: ciutats, construcció, educació, energia, alimentació, govern, sanitat, infraestructures, petroli, seguretat pública, ferrovial, distribució, telecomunicacions, trànsit, aigua i banca.

Enllaços:

Via: Maestros de la computación

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: