Toggl, eina per a una gestió fàcil de tasques i timings

Toggl és un servei web en línia SaaS que permet portar el recompte, a temps real o no, de totes les feines que anem fent amb una colla de característiques que el fan molt útil:

  • Organitza les tasques en projectes. A cada projecte li podem assignar un client, un règim de facturació, un pressupost o una durada prevista.
  • Permet mantenir diferents espais de treball, per poder separar els projectes en àmbits més globals (per exemple podem portar un registre separat entre tasques professionals i tasques personals)
  • Permet organitzar grups de treball. Diferents usuaris poden registrar hores en projectes comuns.
  • El control i l’anàlisi de dades és especialment interessant: es poden generar informes temporals, per persona, per client, per projecte… i per multitud de combinacions de criteris.
  • S’ofereix en múltiples idiomes, entre ells el català i el castellà.

Toggl al mòbilTambé es pot integrar en aplicacions de tercers, com BaseCamp, ActiveCollab o Google Apps.

És una eina excel·lent per monitoritzar l’acompliment de tot el teu equip de treball,  permet veure en temps real en què estan treballant els teus companys o clients, pots generar informes en PDF o en Excel.

D’altra banda és també una eina flexible per a facturació, permet assignar a cada membre de l’equip, o client o per projecte una tarifa diferent d’acord als cobraments o pagaments que s’hagin de realitzar en finalitzar el treball.

Fins i tot és possible assignar pressupostos abans de començar a comptar el temps d’un projecte.

Sorprèn que una aplicació amb tantes característiques i possibilitats de configuració es pugui posar a treballar de manera tant àgil. El registre de dades es pot fer per diferents vies: des del web, des d’aplicacions d’escriptori (per a Windows, Linux i Mac, ja que funciona molt encertadament sobre Chromium) o des d’aplicacions per a l’Android i per l’IPhone. Si llegís el pensament ja seria massa, però de moment no ens podem queixar.

Si busqueu una solució per al registre i anàlisi de la vostra activitat professional, de manera individual o per a tota l’empresa, Toggl pot ser una bona solució. Ofereixen una versió de prova completa de 30 dies de forma gratuïta.

Via: Enraona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: