El programa Valor Afegit del 33 parla de cooperatives

“Valor afegit” oferirà avui a les 10 i 10 del vespre, un reportatge en la funció que fan les cooperatives en temps de crisi com l’actual. Amb el títol genèric “De treballadors a empresaris”, el programa econòmic del 33 explicarà amb diversos exemples, com les cooperatives són una opció per a treballadors que opten per fer-se càrrec de l’empresa i no passar a l’atur. La crisi ha fet caure el nombre de cooperatives que s’han liquidat, i es consoliden com una fórmula empresarial estable per la qual també opten molts emprenedors.

Dins del programa d’avui hi ha l’espai “Pensat per” explicarà el cas de l’empresa Akewele, tot un cas d’història d’innovació que passa per descobrir l’olor que defineix una empresa, igual que ho faria el seu logo. Trobar la personalitat olfactiva de multinacionals de gran consum, museus, teatres i fins i tot hospitals ha obert a Akewele tot un camp inexplorat fins ara.

Finalment, el programa farà un repàs de les tres dècades de fabricació del Seat Ibiza, coincidint amb la presentació del nou model al Saló de l’Automòbil de Ginebra.

Sinó ho pots veure sempre ho podràs fer mitjançant el Tv3 a la carta.

Via: Butlletí d’Economia Cooperativa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: