Préstecs de fins a 1,5M€ per crear un mercat més eficaç per a la transmissió d’empreses.

S’ha ampliat el programa de préstecs del Pla de Continuïtat Empresarial al conjunt de l’any 2012. Els beneficiaris són les pimes que desitgin transmetre la seva activitat i els emprenedors que vulguin iniciar una activitat econòmica en el món de l’empresa a través d’un negoci consolidat.

Què s’ofereix

El que es concedeix és un préstec participatiu amb un venciment màxim de 9 anys i fins a set anys de carència. El tipus d’interès varia en funció dels resultats de l’empresa beneficiària establint un mínim i un màxim.

  • El mínim és l’Euribor a un any més el 0,75% que s’ha de pagar trimestralment, mentre que el màxim és de fins a sis punts percentuals en funció de la rendibilitat financera de l’empresa, que es paga anualment. Cal assenyalar que tots els interessos són deduïbles de l’impost sobre societats.
  • Les pimes i els emprenedors podran obtenir préstecs des de 100.000 euros fins a 1,5 M€ i no s’exigeixen garanties. La comissió d’obertura és l’equivalent al 0,5% de l’import del préstec i l’amortització anticipada és del 2% de la quantitat amortitzada.

Requisits

Cal ser una pime, no pertànyer al sector immobiliari ni financer, que el projecte empresarial sigui de qualitat i viable, que es demostri la professionalitat i experiència en la gestió dels interessats, i que els comptes estiguin auditats.

En aquest sentit, el finançament està vinculada a l’estructura financera i econòmica de l’empresa i la seva solvència.

Més informació

Pots contactar amb l’Empresa Nacional d’Innovació (Enisa) al telèfon 915708200, al correu electrònic enisa@enisa.es o anar a  www.plancontinuidadempresarial.es

Via: Vertice

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: