Els programes Pimes i People són la solució que ofereix la UE per fomentar la recerca de les pimes

L’objectiu d’aquests programes europeus és fomentar la recerca de les pimes fent-se càrrec dels costos d’investigacions i investigadors.
Intentar que les pimes no deixin de banda la recerca per manca de recursos és un dels objectius que persegueixen diversos programes europeus a l’empara del 7è Programa Marc. Nicolás Ojeda i Javier Méndez, Punts Nacionals de Contacte del CDTI, han ensenyat  les especificitats i beneficis d’alguns d’aquests programes. Nicolás Ojeda s’ha referit al programa People, que permet a les pimes gaudir de la presència d’investigadors sense que aquestes n’hagin d’assumir els costos salarials.
A través del programa Pimes es fomenta la investigació i col·laboració amb els centres de recerca. D’aquesta manera s’augmenta la competitivitat de les pimes amb necessitats tecnològiques. Les empreses obtenen coneixement tecnològic, informació, contactes, finançament i una tecnologia que resol els seus problemes sense haver de fer front al seu cost.

Amb el programa People, les pimes poden gaudir de recursos humans per a la investigació. L’objectiu del programa és fomentar el desenvolupament d’aquests recursos mitjançant la contractació i incorporació d’investigadors a projectes d’investigació. D’aquesta manera, les empreses obtenen el finançament d’aquests projectes i un evident augment de la competitivitat.

Via: L’anella

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: