2on concurs ‘Inspiring Young Entrepreneurs’

L’ESADE Entrepreneurship Institute ha posat en funcionament la segona edició de les beques per a joves emprenedors amb Inspiring Young Entrepreneurs, un concurs adreçat a joves menors de 30 anys amb talent que hagin desenvolupat i posat en funcionament una empresa, però que, malgrat tot, no hagi tingut l’oportunitat de completar la seva formació en management.

Aquesta segona edició premiarà el jove amb la trajectòria professional més emprenedora atorgant-li una beca completa, valorada en 16.000 euros, per participar en un dels programes d’Executive Education d’ESADE de més prestigi: el Programa per a Directors Propietaris.

El programa va adreçat a joves emprenedors menors de 30 anys, i el termini per presentar les sol·licituds finalitza el pròxim 10 de febrer

Objectius

Facilitar que els joves emprenedors que van deixar d’estudiar o no van arribar a començar els estudis, o que hagin cursat una carrera tècnic o en una àrea diferent de la direcció i l’administració d’empreses, puguin complementar la seva formació en temes específics de gestió i lideratge.

 Com

El Programa per a Directors Propietaris ofereix l’oportunitat d’estudiar els conceptes i les eines del management que tot directiu ha de conèixer i saber aplicar, parant una atenció especial a la seva integració des de l’òptica de la direcció general. En finalitzar el programa, el participant haurà desenvolupat una visió global a llarg termini de cap a on vol dur l’empresa i dels processos fonamentals per assolir l’èxit. Igualment, també disposarà d’un pla d’empresa, que inclou la descripció, l’avaluació i la valoració de les actuacions i els mitjans necessaris per aconseguir els seus objectius.

On

El programa s’impartirà al campus d’ESADE a Barcelona, entre el 16 de març i el 23 de juny —tots els divendres de 9 a 18.30 h i tots els dissabtes de 9 a 14 h. Per participar-hi, l’emprenedor haurà de presentar la sol·licitud i el currículum, juntament amb un document en el qual expliqui la seva carrera com a emprenedor, abans del 10 de febrer de 2012. Totes les sol·licituds seran revisades per membres de l’ESADE Entrepreneurship Institute, i la decisió del jurat es donarà a conèixer l’1 de març. La documentació s’haurà d’enviar per correu electrònic (eei@esade.edu).

Bases del concurs

Via: Esade

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: