El projecte 1D1E vol crear enguany 250 empreses sense cap cost

1 Dia, 1 Empresa (1D1E). Aquest és el propòsit durant el 2012 del Centre Internacional de Negocis de Catalunya (CINC) i la Fundació EUREM, constituir una societat limitada cada dia laboral durant l’any sense cap cost per a l’emprenedor. La previsió inicial és crear la primera societat el 2 de gener de 2012 i finalitzar l’any amb un total de 250 Societats Limitades constituïdes amb domicili fiscal a Catalunya.

Què és

1D1E neix de la necessitat d’oferir suport als emprenedors per augmentar la capacitat empresarial i fomentar la creació d’empreses. El projecte 1D1E s’adreça a emprenedors més grans de 16 anys que tinguin un pla d’empresa i vulguin constituir una societat a Catalunya.

També es dirigeix ​​als padrins, empresaris d’èxit que apadrinaran el projecte que desitgin i la seva funció serà guiar el projecte mitjançant la seva experiència empresarial.

Com

  1. El funcionament és senzill, l’emprenedor ha d’emplenar el formulari de la sol·licitud de participació que trobarà a www.1d1e.com.
  2. Després un equip de professionals avaluarà el perfil del candidat i el pla d’empresa.
  3. Un cop, sigui acceptada la seva sol·licitud contactaran amb ell per citar-lo un dia i constituir la societat.

A més a més, un dels emprenedors que hagi constituït l’empresa abans de juny de 2012 optarà a participar en el programa Imagine de la Fundació Banesto, on gaudirà d’un mes a Silicon Valley compartint experiències amb emprenedors i personalitats de gran reconeixement dins del món de l’emprenedoria.

Amb l’ 1D1E també podran col·laborar aquelles empreses i empresaris que vulguin oferir serveis a emprenedors, inversors que vulguin accedir als projectes i estudiar en quin d’ells invertir, entre d’altres perfils interessats a col·laborar.

Més informació: www.1d1e.com o empren@cinc.com

Via: Cinc

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: