Concurs d’idees d’Accenture; Passió per innovar i aprendre

La 1a Edició Pasion>ie és un programa d’Accenture España i l’escola de negocis IE Business School per a promoure la innovació i l’esperit emprenedor. El seu objectiu és facilitar a les empreses i a la comunitat innovadora a treballar conjuntamente per a identificar i materialitzar idees.

En aquesta primera edició estaran emmarcades en tres categories:

1. La ciutat del futur (smart cities).

2. La sanitat del futur.

3. La distribució comercial del futur.

El termini per participar és fins el 31 de desembre.

Entre els projectes presentats, el Fòrum d’Assessors Passió> ie seleccionarà els finalistes que rebran formació específica dissenyada per IE Business School i s’integraran en l’Innovation Market Place d’Accenture Espanya. Hi haurà un projecte guanyador per cada categoria. Tots ells comptaran amb l’ajuda de les empreses col·laboradores, per enfocar els seus projectes d’innovació segons les necessitats del mercat i de les pròpies companyies.

 PasionIE home

Dins de les tres categories, les empreses i entitats col·laboradores han suggerit algunes àrees d’interès i aspectes concrets sobre els que podrien versar els projectes que es presentin en aquesta edició de Passió> ie. Aquestes són algunes de les seves propostes:

  •  La ciutat del futur: sistemes multimodals de transport per a passatgers que facilitin l’accés als aeroports, plataformes d’integració de serveis en aeroports, serveis basats en l’obertura de canals d’informació (per exemple a través de Smartphones )  per al foment de la sostenibilitat i eficiència de la ciutat, control del trànsit pesant en  el centre de les ciutats, mitjans de transport alternatius, subministrament de cotxes  elèctrics … .
  •  La sanitat del futur: teleassistència, telerehabilitació , telegestió de pacients crònics, eines de diagnòstic precoç …
  • La distribució comercial del futur: aprofitament de xarxes socials per a la distribució comercial, zones comercials no estandarditzat, alternatives als dispositius  antirobatori actuals, utilització de teixits i materials intel·ligents per a fabricació de  productes, programes sistematitzats per a recerca de productes i / o preus  competitius …

Via: Pasion>ie

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: