VIII Concurs de joves emprenedors turístics

Objectiu del concurs

Aquest concurs té com finalitat fomentar l’esperit emprenedor, la innovació com a estratègia competitiva de l’empresa turística i la creació d’empreses i serveis en el sector turístic. Es pretén que els participants desenvolupin idees de negoci, plasmant-les en un Pla d’Empresa que permeti analitzar en profunditat el projecte i determinar-ne la viabilitat.

A qui s’adreça?

El concurs s’adreça a persones físiques o a empreses que s’hagin constituït en el curs de l’any 2011.

Els premis

Les dotacions econòmiques del concurs són:

Primer Premi 3.600 €
Primer accèssit 2.400 €
Segon accèssit 1.800 €

En cas que el jurat consideri que els projectes no tenen qualitat empresarial suficient, podrà ser declarat desert qualsevol dels premis.

El jurat

El jurat estarà format per professionals del sector turístic, per emprenedors, incubadores d’empreses, per membres del Patronat de la Fundació Gaspar Espuña-CETT, de l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme CETT, de l’Obra Social d’Unnim pel guanyador del Primer Premi de l’edició anterior.

El jurat seleccionarà els millors projectes en base a la seva innovació i originalitat, actitud emprenedora, viabilitat econòmica, potencial de creixement del projecte i capacitat tècnica, professional i de gestió de l’emprenedor.

Confidencialitat

La informació dels projectes presentats serà tractada amb absoluta confidencialitat i el seu ús serà exclusivament per valorar la candidatura presentada.

En cap cas la informació subministrada serà tramesa a persones o entitats públiques o privades sense el consentiment i autorització dels autors, tret dels membres del Jurat i de l’Equip Tècnic Especialitzat.

El títol del projecte i l’extracte d’aquest presentat pels participants es podran fer públics per donar-los a conèixer.

Què cal presentar?

Els participants hauran de presentar el model original de sol·licitud de participació correctament complimentat entre el 1 de juny i el 30 de desembre de 2011 a les 14 hores, i hauran d’adjuntar la  documentació següent:

– Per a les persones físiques que presentin un projecte:

  • Còpia del DNI de les persones que presenten el projecte
  • Curriculum vitae

– Per a la presentació del projecte empresarial d’una empresa recentment constituïda:

  • Còpia DNI de les persones físiques que realitzen la inscripció
  • Còpia NIF empresa
  • Còpia documentació pública acreditativa de la representació o dels poders amb els que actua
  • Còpia de l’escriptura de constitució i de les modificacions posteriors que hagi sofert

Procediment de selecció

ETAPA I

  • Presentació d’idees innovadores amb la documentació requerida

Inici: 1 de juny de 2011
Finalització: 30 de desembre, a les 14 hores

  • Selecció d’idees

Per delegació del Jurat, un primer Equip Tècnic format per el Director de Formació de EUHT CETT, el sots-director de Recerca de EUHT CETT, un representant de CETT Consultors i el Director de la Fundació Gaspar Espuña – CETTduran a terme la selecció d’idees, triant aquelles que considerin més innovadores, econòmicament viables i aquells productes o serveis que estiguin vinculats a l’àrea de Turisme i Hoteleria.

Les idees pre-seleccionades rebran la notificació el 2 de febrer de 2012.
ETAPA II

  • Desenvolupament i presentació del projecte d’empresa

Els participants pre-seleccionats hauran de realitzar un pla d’empresa, que després hauran de presentar. El límit de lliurament del document és el 13 d’abril de 2012, a les 18 hores.

S’hauran de lliurar dos exemplars enquadernats en format paper i un CD amb la presentació del projecte, en un sobre tancat amb el nom del projecte i de les persones que el presenten a:

Fundació Gaspar Espuña-CETT
VIII Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic. Pla d’Empresa
Av. Can Marcet, 36-38
08035 Barcelona

  • Selecció dels Projectes finalistes

En aquesta segona etapa, un Equip Tècnic Especialitzat, format per especialistes dels següents àmbits: Economia, finances, màrqueting, aspectes jurídics, qualitat, medi ambient i de creació d’empreses, per delegació del Jurat, durà a terme la selecció dels projectes finalistes. En aquest procés, els candidats hauran de fer unapresentació oral del seu Projecte davant d’aquest Equip Tècnic Especialitzat. Aquesta presentació, d’una durada aproximada de 12 minuts, es realitzarà a finals del mes d’abril de 2012.

La notificació dels projectes finalistes es realitzarà a principis del mes de maig de l’any 2012. Els finalistes tindran un certificat de reconeixement.

ETAPA III

Els projectes seleccionats com a finalistes passaran a ser valorats pel Jurat. Els finalistes hauran també de defensar oralment el seu Projecte davant d’aquest Jurat. El Jurat, un cop escoltats els candidats i analitzat l’informe de l’Equip Tècnic Especialitzat, escollirà els tres que consideri mereixedors del Primer Premi i els dos Accèssits.

El premi es lliurarà en un acte públic durant el mes de juny de l’any 2012.

Procediment de selecció
Confidencialitat
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: