Col·lecció Xisqueta 2012, de productes fets amb llana 100% locals i 100% artesans

Seguint el Camí Natural…

Finalment ha sortit a la llum el llançament de la 2a. col·lecció Xisqueta de productes fets amb llana Xisqueta, 100% locals, 100% artesans.
Hi ha moltes novetats!  no tan sols de productes, sinó també d’imatge i campanya. Feu una ullada a la nova web: www.xisqueta.cat i al vídeo de la campanya promocional:

http://vimeo.com/couchmode/xisqueta/videos/sort:newest/32907848

Feu córrer la veu! esperem que la disfruteu tan com nosaltres i que “Ara ve Nadal, matarem al gall…” tingueu present aquests objectes meravellosos i tota la història que  hi ha al darrera!
Moltes gràcies a totes aquelles persones que ho han fet possible: les 12 artesanes i artesans amb artesana convidada inclosa!; als 25 pastors i pastores; al dissenyador Gerard Moliné, Marine Mercieux i Vilma André pel seu treball en la col·lecció dins del marc d’Oficis Singulars; al fotògraf Pepe Camps “Turmix Fotografia”; al dissenyador Pere Bàscones i a l’equip d’obrador xisqueta + rurbans + montanyanes
La llana Xisqueta és Ofici Singular de Catalunya des de 2010.

—-

Obrador Xisqueta és una associació sense ànim de lucre del Pallars Sobirà (Alt Pirineu) que neix el 2009 amb un objectiu: pagar la llana d’ovelles de raça Xisqueta als pastors i pastores que lluiten per conservar aquesta raça.
Per aconseguir-ho volem fer cicle tancat, o sigui: comprar, transformar i fer una venda directa de productes fets amb 100% pura llana verge.
És un cicle llarg que implica comprar cada any 12 tones de llana Xisqueta a 25 pastors i pastores del Pirineu; preparar-la per a ser utilitzada com a fil, napa o floca i formar a artesans i artesanes locals que la treballin amb una bona tècnica per fer un producte de molta qualitat i disseny. També significa crear una marca pròpia, així com una col•lecció única i original.

Volem que aquest procés es conegui i es valori el llegat que hi ha darrera de cada producte Xisqueta: un ofici secular, un territori natural bellíssim, una matèria prima recuperada de l’oblit i el talent dels nostres artesans locals, orgullosos de treballar les matèries naturals que ofereix la pròpia terra.

És una qüestió de sentit comú: aprofitar els recursos propis, transformar-los localment i fomentar la venda directa d’un producte excel•lent al mateix país.
Volem fomentar una compra conscient on el consumidor sigui co-responsable del desenvolupament sostenible del territori, de la generació d’una economia de petita escala, sostenible i amable. I com no, crear objectes bonics i útils que ens alegrin la vida.

www.obradorxisqueta.cat
www.xisqueta.cat
tel. 973 620 977

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: