XVII Fòrum d’Inversió d’ACC1Ó

 

El 2 de desembre pel matí és farà a l’Auditori AXA (Illa Diagonal), Avinguda Diagonal, 547, Barcelona, el 1è fòrum d’inversió d’Acc1ó.

Presentació

El XVII Fòrum d’Inversió d’ACC1Ó, el principal punt de trobada entre emprenedors i inversors de Catalunya, presenta els projectes empresarials més innovadors i amb més potencial de captar inversions per poder portar-los a terme.

Després de 16 edicions, el Fòrum s’ha consolidat com a referent europeu i ha permès tancar més de 100 operacions d’inversió i acords comercials, mobilitzant una xifra superior als 50 milions d’euros.

 

Els millors projectes emprenedors

Durant la celebració de l’edició d’enguany del Fòrum, vint-i-un projectes d’emprenedors seleccionats per ACC1Ó es presentaran en format elevator pitch d’un minut. Els emprenedors que els presentaran respondran les preguntes dels inversors, i els assistents votaran el projecte guanyador del premi Investment Readiness patrocinat per Deloitte.

Els projectes seleccionats per al Fòrum estan relacionats amb els àmbits TIC, Ciències de la vida i de la salut i Tecnologies Netes/Enginyeria.

 

Participants

Els assistents a la 17a edició del Fòrum, podran participar en diferents sessions de networking perquè emprenedors i inversors es coneguin, contactin i facin negoci.

  • empreses i emprenedors dels sectors TIC, Ciències de la vida i de la salut, i Tecnologies netes (CleanTech)/Enginyeria, en fase inicial i que cerquin finançament, i empreses i emprenedors de la resta de sectors.
  • inversors privats (Business Angels) i fons de capital risc (Venture Capital) que desitgin invertir en projectes innovadors d’aquests sectors.
  • consultors, directius i gerents, i altres professionals interessats en conèixer projectes innovadors i inversors.
Els millors projectes emprenedors
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: