Jornada: experiències a-topiques de turisme en el paisatge rural. Idees innovadores en un entorn per descobrir

En un moment en que el sector del turisme s’està obrint als paisatges rurals, la jornada “Experiències A-tòpiques de turisme en el paisatge rural”, que es celebrarà el proper 14 de desembre a Móra d’Ebre, pretén difondre diverses experiències que es porten a terme en el medi rural i que permeten mostrar models d’explotació turística  poc freqüents en aquest entorn, reflexionant sobre la diversitat de recursos presents en l’entorn rural i com aquests poden donar lloc a noves activitats turístiques de diferent magnitud i de naturalesa molt diversa.

La inscripció a la jornada és gratuïta però donat que les places són limitades cal inscriure’s al següent formulari: INSCRIPCIONS A LA JORNADA

Podeu consultar el programa al següent enllaç: PROGRAMA DE LA II JORNADA SOLC

Què és la xarxa solc

La Xarxa Solc és una associació de municipis petits que s’uneixen per millorar el seu desenvolupament econòmic mitjançant l’explotació turística sostenible del seu paisatge.

Xarxa Solc – Associació Municipi, Turisme i Paisatge és també:

1. Un espai de col•laboració entre pobles de dimensions demogràfiques, administratives i pressupostàries reduïdes que volen convertir el paisatge en el centre del seu desenvolupament econòmic sostenible.
2. Una associació per desenvolupar estratègies, eines de gestió pública local, polítiques locals i projectes per a la recuperació, manteniment i l’explotació turística sostenible d’un paisatge de qualitat.
3. Un servei de suport tècnic i científic per crear i dur a la pràctica models i projectes d’interès comú relacionats amb el desenvolupament econòmic local i el turisme de paisatge.
4. Una organització per posicionar estratègicament els seus membres en els mercats turístics com a referents d’un model de turisme d’alta qualitat i sostenible basat en valors com la identitat, el territori, la cultura i el paisatge.

Via: xarxa solc

Jornada: experiències a-topiques de turisme en el paisatge rural. Idees innovadores en un entorn per descobrir
Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: