Jornada: Com internacionalitzar el negoci turístic

El dijous 17 de novembre es fa a Solsona, una jornada per internacionalitzar un negoci turístic. La jornada forma part del projecte ‘Catcentral 2.0’ dins de la convocatòria de  Projectes Innovadors del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat.

Presentació

La jornada vol impulsar la internacionalització de les empreses turístiques de la Catalunya Central. Aquesta acció està adreçada al negoci turístic.

Objectius

La demanda turística està força diversificada i ofereix una gamma àmplia de productes segmentada segons els interessos de cada turista. Actualment tota la demanda turística és global, existeix una forta competència entre totes les destinacions turístiques per guanyar-se un espai en els mercats internacionals.

El factor clau per captar aquest A causa d’això la zona de la Catalunya Central, i especialment, els territoris del Berguedà, Moianès, Solsonès i Vall de Lord poden desenvolupar la seva pròpia proposta a través d’una oferta empresarial estructurada i organitzada.

On

Dijous, 17 de novembre de 2011 a Solsona, a la seu del CTFC (Seminari)

Marc de la jornada

El Consorci de Formació d’Iniciatives Cercs-Berguedà, el Consorci del Moianès i el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, en el marc del projecte innovador CATCENTRAL 2.0 Innovació i Talent us presenten la jornada: Com internacionalitzar el negoci turístic.

Programa

  • 10 matí, xerrada sobre internacionalització de les cases de Turisme Rural a càrrec del Sr. Octavi Bono, Gerent del Patronat de Turisme Costa Daurada
  • 11-11:30  pausa- cafè
  • 11:30 -13:30 L’experiència de Tancant Cercles. A Sagàs (Berguedà) s’hi troba l’hotel rural ‘Els Casals, amb el seu treball han unificat els processos de producció i transformació d’aliments de l’explotació.
  • 13:30 Fi de la jornada.

Inscripcions

La jornada és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament a la jornada trucant al 973481752 demanant per Susanna Cardona o a través del correu electrònic susanna.cardona@ctfc.cat

Via:Catcentral 2.0

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: