Convocatòria de l’escola de Pastors de Catalunya 2012

S’ha obert la convocatòria per a participar en la 4a. edició de l’Escola de Pagesia i Activitat Pastoral de Catalunya. Escola de Pastors 2012. El termini de lliurament és fins el 27/11/11.
Aquells/es que estigueu interessats en participar, només cal que us llegiu atentament les Bases de la Convocatòria, que les trobareu a la web: www.projectegripia.cat on  hi trobareu tots els detalls de funcionament, l’estructura del curs i els requisits per a poder participar. Si hi esteu interessats/des només cal que ompliu la sol·licitud que trobareu a la mateixa web, indicant amb detall tot allò que se us demana. Recordeu que aquest és un pas molt important! És a través de les sol·licituds on el jurat que les avaluarà decidirà si aquestes arriben a la fase final de la selecció: l’entrevista personal. El procés de selecció consisteix en l’avaluació d’aquestes sol·licituds – on es descarten aquelles que no compleixen el perfil buscat -; i una segona fase on a través d’entrevistes personals s’escolleixen les persones que participaran en l’edició 2012.

Recordar-vos que aquest proper curs començarà, com sempre, al mes de març de 2012. L’Escola torna a comptar amb 17 places.

El termini de lliurament de les sol·licituds és fins al dia 27 de novembre de 2011 a les 15 hores. És important que tingueu en compte les dates ja que no s’acceptarà cap sol·licitud posterior. Podeu fer-les arribar a: info@rurbans.org  o a través de correu ordinari. Fixeu-vos que se us demana una fotografia recent. Aquesta la podreu afegir en el vostre correu electrònic o postal. Per a qualsevol dubte o més informació no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Algunes novetats

En aquesta quarta edició tornem a comptar amb l’ajut i suport del Departament de Treball i el Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya. De la mateixa manera tornem a comptar amb la col·laboració de l’IDAPA, l’Ajuntament de Soriguera i el Consell Comarcal del Pallars Sobirà.
Com a novetats de l’edició d’enguany destaquem la incorporació de les delegacions a la Catalunya Central i Pirineu Oriental a través dels Consorcis del Lluçanès i Moianès, que a través dels seus tècnics s’encarregaran de fer el seguiment de les pràctiques d’aquest territori. Alhora entren també com a delegació les comarques del Ripollès i els territoris de la Vall del Ges i Bisaura a través de l’Associació Leader Ripollès, Vall del Ges i Bisaura; el Consorci Ripollès Desenvolupament i el Consorci de la Vall del Ges. Totes elles participen en la difusió del projecte i en el seguiment de les pràctiques del 2012.
També en aquesta propera edició s’incorpora l’Escola de Pastors de l’Ariège (França) amb els qui farem un intercanvi d’alumnes, per tal de poder conèixer altres tipus de maneig en la pagesia.

2 comentaris to “Convocatòria de l’escola de Pastors de Catalunya 2012”

  1. Estic interesat en el curs pero no mintereasrie el allotjament
    Salutacions

  2. Xavier

    posa’t en contacte amb

    973 620 977 | m 671 649 362 | f 973 621 440
    info@rurbans.org

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: