Com generar idees innovadores per al teu negoci

La Revista Emprendedores va elaborar un dossier amb la finalitat d’ensenyar als emprenedors les diferents maneres de trobar una idea de negoci rendible i innovador. Per iniciar el teu propi negoci no necessites “reinventar-te la roda”.

El document es troba dividit en 4 categories sota les quals s’anomenen les 34 formes de generar idees de negocis innovadors.

  • Transforma el mercat: Una volta de rosca a les normes rígides que sovint imperen en els mercats pot ajudar-te a inventar o detectar noves idees de negoci. Així generen oportunitats els experts en màrqueting lateral.
  • Canvia el producte: La innovació en productes comença per disseccionar qualsevol article en la seva totalitat i trobar després noves combinacions possibles: substituint materials, eliminant atributs, combinant-ho d’una altra manera, barrejant-los amb els d’altres productes existents.
  • Decideix-te pel màrqueting mix: Es poden generar moltes oportunitats de negoci utilitzant les estratègies de preus, distribució i comunicació pròpies d’altres mercats i aplicant-los als nostres productes i serveis.
  • Coneix les tendències: A més de les tècniques de creativitat que apliquen els experts per trobar oportunitats, hi ha fórmules basades en dades objectives que ajuden a desenvolupar noves idees. Les tendències del mercat són una de les principals fonts d’inspiració per a la majoria dels caçadors d’oportunitats.

Via: Negocios y enprendimiento

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: