Tens un projecte, busques finançament i visibilitat? participa al 1er Concurs d’Emprenedors Craft-EFM

La iniciativa pretén ser un impuls per a tots aquells emprenedors, que tinguin una idea de negoci i que la vulguin dur a terme. Amb el lema “Una bona idea és l’inici d’una carrera d’obstacles, on arriscar-se, és el darrer salt per aconseguir l’èxit, es pretén impulsar la creació de més projectes innovadors que necessiten assessorament per trobar el camí adequat de l’emprenedoria, i d’aquesta manera, potenciar la creació d’empreses al territori i el seu creixement amb solidesa. També esperen impulsar la metodologia de treball en xarxa i suport a les idees emprenedores, que són el nou motor de l’economia d’aquest país.

El guanyador del concurs rebrà dos premis:

 • Acompanyament a l’equip emprenedor en la recerca de finançament pel seu projecte durant 6 mesos. Això implica la revisió i adequació del business plan i la resta de documentació necessària i imprescindible (elevator pitch, resum executiu, presentació) així com la formació per la presentació del projecte a inversors privats, públics, entitats bancàries, sempre d’acord amb l’equip emprenedor.
  Estan excloses les despeses d’assistència a fòrums d’inversió, així com qualsevol honorari que les xarxes d’inversors privats fixin.
 • Presència a internet: a triar entre una pàgina web, un blog, o una pàgina personalitzada a les xarxes socials (facebook, twitter…)
  Estan excloses les despeses d’internet i hosting.

Aquests premis estan valorats en més de 12.000 €.

Tots els inscrits

En el concurs podran participar al Business Speed Networking Event que es celebrarà durant la entrega de premis, amb l’objectiu de que pugueu començar a crear una xarxa de contactes per a la vostre empresa.
Aquest concurs va dirigit a qualsevol emprenedor o equip d’emprenedors amb empresa i domicili social al territori de Catalunya, creada amb posterioritat a 01.01.2011 o bé que estigui en procés de fer-ho durant l’any 2011.

Es valorarà:

 • L’equip emprenedor. L’existència d’un equip amb capacitat de gestió i compromís amb el projecte.
 • L’originalitat de la idea i innovació en el sector.
 • El model de negoci que proposi de forma efectiva la conversió de la idea en diners.
 • La documentació aportada: la documentació aportada és la font principal per avaluar la idea de negoci i evidenciar les capacitats de l’equip emprenedor.

Documentació a presentar:

 •  NIF de la empresa o emprenedor.
 • Model 036 d’alta d’activitat a Hisenda,  o bé, compromís de tramitar l’alta fiscal durant el exercici 2011
 • Resum executiu lliure. Sorprèn-­‐nos!
 • Punts a incloure: Equip emprenedor amb fotografia i dades de contacte.  Logo de l’empresa.  Idea de negoci en tres línies.  Model de negoci, com penses guanyar diners!
 • Mercat i competència: A qui vols vendre?. Amb qui competeixes?
 • Import de la inversió necessària i detall de la seva destinació

Procés i calendari

Fins la data límit del 31 de desembre  de 2011, podeu enviar els vostres projectes per e-­‐mail en pdf a: emprenedors@efinancialm.com
El jurat estarà format per empresaris, emprenedors d’èxit, inversors i experts en el món de l’empresa i l’emprenedoria. El Premi s’entregarà durant el mes de març de 2012 en una data i lloc que es comunicarà oportunament.
Durant tot el procés del concurs s’aniran publicant novetats a través de les pàgines web: http://www.craftac.com i http://www.efinancialm.com i també a través de les seves xarxes socials facebook i twitter a @craftaccounting i @ControlGestion.

Formulari

Via: craft

Anuncis
Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: