3er curs d’emprenedoria en fructicultura

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural iniciarà demà dimarts, 25 d’octubre, a l’Escola de Capacitació Agrària (ECA) d’Alfarràs, una nova edició del Curs d’emprenedoria en fructicultura.
El Curs d’emprenedoria en fructicultura és una iniciativa impulsada pel Departament amb la col·laboració de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i de les entitats del sector fructícola català, com ara, l’Associació Empresarial de Fruita de Catalunya (AfruCat), Fruits de Ponent i l’Associació de Cooperatives Agràries de les Terres de Lleida (Actel).
Aquest curs, que enguany celebra la seva tercera edició, s’adreça a tots els fructicultors emprenedors. Consta de 280 hores lectives i s’hi tracten quatre mòduls centrals: l’àmbit de la formació personal, la gestió tècnica i econòmica, l’àmbit productiu i l’àmbit de l’empresa (normativa i comercialització). La metodologia d’aquests cursos és activa, i es basa en ponents específics, visites tècniques i grups de treball, per intercanviar experiències que ajudin a concretar un projecte.
Després del curs, s’organitzen seminaris, que són un punt de trobada dels joves que han assistit al curs d’emprenedoria, per mantenir el contacte, la cohesió i la resposta a les expectatives que han manifestat en els grups i que no s’han pogut assolir. Es tracta d’una organització de continguts a la demanda.
Via: gencat
Anuncis
Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: