Préstecs de fins a 200.000 euros per a la internacionalització de les pimes

L’Institut de Crèdit Oficial (ICO) i l’Institut Espanyol de Comerç Exterior (ICEX), dependent del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, han subscrit un acord que permetrà millorar les condicions de finançament de les pimes que vulguin internacionalitzar-se. En virtut d’aquest conveni, les empreses que sol·licitin un préstec de la Línia ICOdirecto en la modalitat de liquiditat per sortir a l’exterior, podran beneficiar d’una bonificació del ICEX d’un 1% en el tipus d’interès.

A les operacions de finançament se’ls aplicaran les condicions financeres de la Línia ICOdirecto en la modalitat de liquiditat.Podran accedir-hi les pimes que necessitin finançament per a projectes d’internacionalització o potenciar la seva sortida a l’exterior.

D’acord amb les condicions actuals, s’estableix un import màxim de préstec per client de 200.000 euros, amb tres anys d’amortització i un any de carència del principal. El tipus d’interès és variable, amb la referència de l’Euribor a sis mesos més un 4% (400 punts bàsics), revisable semestralment. Els pagaments es realitzaran cada mes i comptarà amb una comissió d’obertura del 0,5% sobre l’import formalitzat, amb un mínim de 60 euros. Els projectes hauran de ser prèviament avaluats positivament per l’ICEX per obtenir una bonificació del tipus d’interès.

Via: Vertice

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: