Fòrum Biocat 2011

No perdis l’oportunitat que t’ofereix aquest espai per conèixer, interactuar i fer negocis amb els principals representants del sector de la biotecnologia, la biomedicina i les tecnologies mèdiques de Catalunya, així com amb els ponents que hauran participat al programa de conferències.

Programa

111006_mailing_forum.jpg

Biocat i la Cambra de Comerç de Barcelona tornaran a reunir representants de totes les empreses i entitats del sector de la biotecnologia, la biomedicina i les tecnologies mèdiques de la BioRegió de Catalunya en el quart Fòrum Biocat que, un any més, vol fomentar la innovació i promoure la col·laboració entre tots els agents del bioclúster.

La Casa Llotja de Mar de Barcelona és l’escenari on, el dijous 24 de novembre de 2011,  estan convocats els representants de més de 900 organitzacions de l’àmbit científic, empresarial i financer, investigadors, gestors de centres de recerca i representants d’universitats i hospitals, en una jornada que pretén propiciar l’encontre, el coneixement i la reflexió conjunta sobre els grans reptes del sector.

Aquest any, el Fòrum Biocat canvia de format i es concentra en un matí (de 9.30h a 14h) durant el qual tindran lloc una conferència inaugural, una taula rodona, una sessió paral·lela i el lliurament de la quarta edició del Premi BioEmprenedorXXI. La jornada finalitzarà amb un dinar-networking, que tindrà un cost de 50 euros per assistent, on els membres de la BioRegió podran interactuar.

Com a novetat, i prèviament al Fòrum, tots els assistents es podran conèixer i començar a establir contacte a l’espai de partnering que hem creat en aquest web.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: