Ajuts per impulsar la transferència dels resultats de la recerca dels centres d’investigació catalans al teixit productiu

Objectiu

Incentivar l’obtenció de prototipus i la valorització i transferència dels resultats d’investigació generats pels centres que pertanyen al sistema de Centres de Recerca de Catalunya (CERCA).

Beneficiaris

Podran ser sol·licitants i beneficiaris d’aquesta convocatòria els centres de recerca de Catalunya membres del sistema CERCA. Els projectes de valorització poden ser de caràcter individual o en col·laboració. En el cas de projectes en col·laboració, un dels centres CERCA haurà d’actuar com a coordinador i la resta com a participants.

Tipologia de projectes

Els projectes objecte d’aquesta convocatòria han de comprendre activitats estructurades de caràcter demostratiu que permetin l’assoliment d’una prova de concepte, en forma de prototipus, escalat pilot, prova preindustrial o assaig clínic o preclínic, entre altres, i que possibilitin reduir les incerteses sobre la viabilitat tècnica i comercial de la tecnologia en desenvolupament.

Els projectes que resultin aprovats hauran de ser executats en un termini màxim de dos anys, a comptar des de la data d’acceptació de l’ajut per part de l’entitat sol·licitant.

Pressupost i intensitat dels ajuts

El pressupost màxim disponible a la convocatòria és de 1.500.000 €, amb finançament FEDER. Pressupost total comprés entre 200.000 € i 800.000 € per la durada total del projecte. La intensitat de l’ajut per cada projecte serà del 50% del cost total.

Despeses subvencionables

  • Despeses de personal contractat implicat directament en les activitats del projecte.
  • Despeses d’adquisició de material i petit equipament.
  • Despeses de viatge degudament justificades.
  • Despeses de subcontractació de serveis d’R+D+I i serveis de consultoria tecnològica.
  • Despeses generals reals directament derivades del projecte.

Observacions

Les sol·licituds, en llengua anglesa i compostes d’un formulari i una memòria tècnica (màxim 30 pàgines), s’hauran de presentar únicament en suport electrònic, amb les signatures corresponents.

El pagament de l’ajut es tramitarà un cop aprovades les certificacions de despesa i comprovada la realització tècnica del projecte subvencionat i l’impacte assolit. No es preveu cap mecanisme de bestreta. La convocatòria rep el finançament dels Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), en el marc del Programa Operatiu de Competitivitat Regional i Ocupació de Catalunya 2007-2013, amb els requeriments que això suposa i que es recullen a les bases de la convocatòria.

Termini

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 17 d’octubre.

Bases de la convocatòria:

Prova’t 2011-Bases.

Prova’t 2011 – Application form

Més informació

provat@cerca.cat

Tel.: +34 935 526 931

Via: La Mussola

Anuncis

One Response to “Ajuts per impulsar la transferència dels resultats de la recerca dels centres d’investigació catalans al teixit productiu”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: