Programa Innocash orientat a projectes innovadors a les pimes

L’objectiu d’Innocash és desenvolupar programes i polítiques actives a favor de la innovació, millorar els processos de transferència de tecnologia i coneixement des de les universitats i centres públics de recerca cap a les pimes i promoure la creació d’empreses de base tecnològica, entre d’altres.

Fases

Hi ha diverses fases. La primera és la de Captació de Tecnologia a través de la qual els proveïdors de tecnologia envien a Genoma Espanya un projecte per ser avaluat. Consisteix en una breu memòria en què s’explica la tecnologia a desenvolupar i la seva possible aplicació comercial. Un comitè d’experts avaluarà tots els projectes en un termini de 30 dies. Tots els projectes elegits es col·loquen a l’Aparador Tecnològic, on es captarà la inversió privada de les empreses.

Aquells projectes que siguin considerats interessants pels inversors passaran a una segona fase, anomenada Desenvolupament Empresarial. En aquest cas es requereix l’elaboració i presentació d’un pla de negoci.

Les preofertes que siguin validades podran rebre una ajuda de fins a 4.000 euros concedida per Genoma Espanya per a la realització d’un dossier tecnològic. El pressupost total d’aquest organisme és de 500.000 euros. Les temàtiques escollides són totes les relacionades amb la biotecnologia, la salut, l’energia i el canvi climàtic, les telecomunicacions i la societat de la informació, i la nanotecnologia.

Esquema de funcionament

Àrees temàtiques del projecte

Les tecnologies i els projectes que es presentin a InnoCash han d’estar incloses  en alguna de les àrees temàtiques incloses en les accions estratègiques del Pla Nacional de R+D+I 2008-2011:  biotecnologia, salut, energia i canvi climàtic, telecomunicacions i societat de la informació, i nanociència, nanotecnologia, nous materials i nous processos.

Via: Vertice news

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: