Presentació de Reempresa a Lleida

El proper dijous 22 de setembre, a les 12 h, tindrà lloc a la sala d’actes de la Delegació de Govern de Lleida(C/ Lluís Companys, 1 – 25003) l’acte de presentació de

Per què dedicar esforços a la creació d’una empresa totalment nova, amb el risc que això comporta si tens l’opció de dirigir empreses que han tingut una viabilitat i rendibilitat econòmica en els últims anys?

Per què deixar que negocis estables, amb una història i trajectòria professional tanquin sense l’oportunitat donar-los-hi continuïtat?

El Centre de Reempresa de Catalunya té com a objectiu principal posar en marxa un nou model d’emprenedoria per enfortir i dinamitzar el teixit empresarial català. Aquest nou model facilita el contacte entre empreses, emprenedors i empresaris i permet la cessió de l’èxit empresarial a Catalunya a través de la compra-venda de negocis.

Reempresa és el nom que s’ha triat per denominar una nova pràctica posada en marxa a nivell mundial i que dóna lloc a múltiples avantatges i beneficis pel teixit empresarial i la societat d’una regió.

Amb l’obertura d’oficines a cada capital de província del territori català, la Reempresa pretén que Catalunya també formi part d’aquest moviment, i és per això que hem apostat fermament per enfortir i salvaguardar el nostre patrimoni empresarial.

Per tal d’apropar-vos els beneficis de la Reempresa us convidem el proper 22 de setembre a l’Acte de Presentació del Centre de Reempresa de Catalunya a la ciutat de Lleida.

Pre-programa i proposta de parlaments
11.45 h. Acreditacions
12.00 h. Benvinguda a càrrec del Sr. Ramon Farré, Delegat del Govern a Lleida
12.10 h. Passi d’un vídeo resum de Reempresa
12.15 h. Reempresa: cedint l’èxit empresarial, a càrrec del Sr. Albert Colomer, Director del Centre de Reempresa de Catalunya
12.45 h. Importància del Centre de la Reempresa de Catalunya des del punt de vista patronal
A càrrec del Sr. Antoni Abad, president de la patronal Cecot
12.55 h. Cloenda a càrrec del Sr. Ramon Farré, Delegat del Govern a Lleida
13.00 h. Torn de preguntes i atenció a mitjans
13.30 h. Fi de l’acte

Formulari d’inscripció

Anuncis
Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: