Ajuts a treballs de recerca en l’àmbit de la pau

Institu Català Internacional per la Pau (ICIP)

L’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) obre una nova convocatòria d’ajuts adreçats a universitats catalanes i centres públics o privats sense afany de lucre que desenvolupin treballs de recerca en l’àmbit del pau.

Convocant:

Institut Català Internacional per la Pau (ICIP)

Data publicació:

31/08/2011

Termini:

01/09/201103/10/2011

Objecte:
Atorgar ajuts a les universitats del sistema universitari català o dels centres públics o privats de Catalunya sense finalitat de lucre que tinguin com una de les seves activitats principals la recerca, per a la realització de treballs de recerca originals i inèdits en l’àmbit de la pau, que permetin l’obtenció de nous resultats en el camp teòric, o l’aplicació pràctica de solucions idònies per augmentar l’eficàcia i l’eficiència en la gestió dels conflictes.

Destinataris:
Podran ser beneficiàries d’aquesta convocatòria les universitats del sistema universitari català o els centres públics o privats de Catalunya sense finalitat de lucre, que tinguin com a una de les seves activitats principals la recerca.
A les sol·licituds presentades s’ha de determinar el destinatari d’execució que serà un equip de recerca adscrit a l’entitat beneficiària. L’equip de recerca esmentat serà l’encarregat de fer les activitats que fonamenten la concessió.

Durada:
Els projectes s’han d’implementar en el període màxim de dotze mesos, comptats a partir de la finalització del termini de presentació del document d’acceptació. Excepcionalment, i amb sol·licitud prèvia motivada, el president de l’ICIP pot atorgar una pròrroga que en cap cas no pot ser superior a dos mesos.

Import:
L’import mínim de l’ajut a atorgar per projecte és de 5.000 euros i el màxim és de 12.000 euros.

Termini de presentació:
El termini per presentar les sol·licituds s’obrirà l’endemà de la publicació de la convocatòria al DOGC i es tancarà el 3 d’octubre de 2011.

Lloc de presentació:
Les sol·licituds s’han de presentar telemàticament i en format paper (només el formulari general amb les signatures corresponents) al registre de l’AGAUR o d’acord amb el que estableix l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

Resolució:
El termini legal màxim per resoldre i notificar aquesta convocatòria és de sis mesos, a partir de l’endemà de la data de publicació al DOGC de la convocatòria. Transcorregut aquest termini sense resolució expressa, s’entendrà desestimat per silenci l’ajut sol·licitat.

Via: Xarxanet

Anuncis
Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: