Formació en línia per al sector turístic

Turespaña ha posat en marxa la segona fase del seu projecte Amfitrions, etapa que consistirà a oferir, també en línia, programes formatius que fomentin la cultura del detall, l’atenció al client i el denominat Destinació en Detall, com a parts ineludibles de la posada en marxa d’actuacions integrals de millora en destinacions turístiques.

Programa cultura del detall

El programa Cultura del Detall pretén fomentar la qualitat percebuda pel turista mitjançant la millora de l’atenció al client. Per això, s’ha desenvolupat una estratègia orientada a enriquir l’experiència del turista que visita Espanya, que fomenti la cultura del detall, l’hospitalitat i el compromís del treball ben fet.

 • Cuida del detall
  T’ofereix les eines perquè com a professional o empresa del sector turístic puguis millorar l’atenció al client.

 • Plans de formació

  Les accions de formació que es defineixen al pla pretenen cobrir aquelles carències existents en atenció al client i promoure un procés de millora contínua.

  Plans de formació per a:

 • Formació en línia
  Els  catàlegs formatius són:

  cultura-img1

  El programa Destinació en Detall busca millorar la qualitat percebuda pel client des del punt de vista de la destinació. Per això, s’han dissenyat una sèrie d’actuacions que estimulin l’adopció de bones pràctiques d’embelliment de les destinacions turístiques, aprofitant el seu caràcter i singularitat.

 • T’oferim les eines perquè com a professional o empresa del sector turístic puguis millorar l’atenció al client.  Autodiagnòstic
 • Les accions de formació que es defineixen al pla pretenen cobrir aquelles carències existents en atenció al client i promoure un procés de millora continuada en aquest aspecte.

 • El pla formatiu DESTINACIÓ EN DETALL, en la versió en línia, permet a tots aquells professionals que treballin en la planificació i gestió de les destinacions turístiques, conèixer les pautes bàsiques per posar en marxa actuacions integrals de millora en els seus territoris. Aquest curs en línia està dissenyat per a ser realitzat en dues setmanes i abasta conceptes avui en dia bàsics per al bon funcionament de destinacions turístiques com són l’accessibilitat, la sostenibilitat i l’embelliment del territori, en el seu afany de crear una experiència de viatge satisfactòria a seus visitants. Es pot consultar el programa del curs aquí.

Via: Formación profesional

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: