Programa d’ajuts a zones mineres

Objecte

Col·laborar en la formació en les zones mineres del carbó, com a mitjà per millorar les possibilitats d’ocupació i qualificació, donant suport accions formatives mitjançant el finançament dels costos derivats de la seva gestió i realització, així com fomentar la inserció laboral de personal qualificat en les empreses i entitats amb projectes subvencionats per l’Institut per a la Reestructuració de la Mineria del Carbó i Desenvolupament Alternatiu de les Comarques Mineres.

Beneficiaris

Podrà demanar aquests ajuts qualsevol entitat jurídica, ja sigui pública o privada, que acreditin experiència, en la realització d’activitats d’aquest caràcter.

Conceptes subvencionables

Les accions formatives que tinguin com a objecte i finalitat millorar la capacitació i qualificació professional dels recursos humans de la zona.

Quantia

Les ajudes estan destinades a sufragar les despeses derivades de la gestió i realització de les accions. Amb caràcter general, aquestes ajudes podran finançar un màxim del 100% del cost total de l’acció formativa de què es tracti, d’acord amb el pressupost que sigui presentat i aprovat.

Termini de presentació

Fins al dia 2 desembre 2011

Via: Portal de empresas

Anuncis
Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: